PEVAČ PONOVO IDE POD NOŽ: Darko Lazić zakazao još jednu operaciju, dao 3.000 evra za zatezanje grudi

U prirodi čoveka leži težnja za sve višim ciljevima, o čemu najbolje svedoči primer pevača Darka Lazića koji se ni nakon vidne transformacije ne smiruje!

Naime, nakon što je posle operacije želuca izgubio čak 109 kilograma i po mišljenju mnogih svoju liniju doveo u red, Darko je pre nekoliko meseci uklonio višak kože, a sada se odlučio za još jedan zahvat.

Lazića čeka nova operacija tokom koje će rešiti problem opuštenih grudi i time svoj izgled dovesti savršenstva.

Lazić se punom parom sprema za ginekomastiju, proceduru uklanjanja masnog tkiva sa muških grudi, a za tu operaciju izdvojiće čak 3.000 evra.

- Darko je u poslednjem periodu mnogo radio na svom fizičkom izgledu. Prvi korak na tom putu je svakako bila operacija smanjenja želuca, koja je rezultovala velikim gubitkom kilograma, ali je iza sebe ostavila veliki višak kože na stomaku. Kako je već poznato, Darko je i to rešio, a sada mu je ostao još samo jedan korak, a to je ginekomastija - započeo je izvor blizak Laziću, pa otkrio detalje nadolazećeg zahvata.

- Ovo zadovoljstvo će Lazića koštati 3.000 evra, što za njega ne predstavlja veliki trošak. Ono što je potencijalni problem jeste činjenica da će nakon zahvata uslediti period oporavka. Tada će Darko biti u obavezi da nekih mesec dana, ili nešto malo duže od toga, nosi medicinske steznike, a pitanje je da li će tada moći da održava nastupe. To je još uvek neizvesno i znaće se tek kada dođe do tog stadijuma - rekao je izvor blizak pevaču, pa istakao da je Darkova partnerka, kao i uvek, verna podrška.

- Katarina Darku daje vetar u leđa, kako u svakoj tako i u ovoj situaciji. Ona je u neku ruku bila i inicijator, a njemu to svakako mnogo znači - zaključio je za "Alo!" izvor blizak pevaču.

Put svoje transformacije Darko je započeo iz ne tako lepog razloga.

Naime, nakon što je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu, Lazić je odlučio da iz korena promeni kako život tako i izgled.

Lazić je u udesu zadobio frakturu butne kosti, a nakon sanacije ugrađen mu je i veštački kuk. Kako njegova povređena noga nije mogla da podnese kilažu koju je Lazić tada imao, on se odlučio za operaciju smanjenja želuca, nakon čega su usledile i sve ostale.

Izvor: Alo!
Foto: darkolazicofficial/Instagram

darko lazićginekomastijaoperacijazatezanje grudi