DRAMA NA ROĐENDANU MALOG ŽELJKA: Marija Kulić i Ivan Marinković zaratili zbog dečakovog prezimena

Marija i Miljana Kulić napravile su veliko slavlje povodom rođendana malog Željka Kulića, a kako navode domaći mediji, pred kraj veselja došlo je do sukoba između mališanove bake i njegovog oca Ivana Marinkovića.

Tačka razdora desila se kada se navodno potegla priča o Željkovom prezimenu.

- Mariji je bolna tema sve vezano za Željka, jer ga Ivan do sada nije prihvatao i ona ne može da dozvoli da on sada detetu promeni ceo život. Ona je srećna što Željko ima tatu kod kog uvek može da ode, da se viđaju, čuju, ali ona u svojoj glavi ima ideju da će Željko da nastavi lozu Kulića i da nema potrebe da se uopšte raspravlja o njegovom prezimenu i promeni istog - započinje izvor.

- Ivan je spomenuo da on neće uticati na to i da će dopustiti Željku da odluči kako želi da se preziva. Marija je skočila kao oparena, počela je da viče na njega i govorila da sigurno Željko neće da menja prezime. Ivan je pokušao na fin način da joj objasni, ali nije vredelo. Svašta mu je rekla, pa čak i da se vrati u Beograd - nastavlja izvor.

- Miljana se tada umeša i rekla je Mariji da ne može da se ponaša kao da je Željku mama i da se slaže sa Ivanom da je najispravnije da dete kad poraste i postane svoj čovek odluči sam kako će se prezivati. Rekla je da možda on baš želi da se preziva Marinković i da ima prezime oca, što je ispravno. Bilo je baš žestoko, na kraju je Siniša smirio strasti - završava izvor za "Star".

Izvor: Star/Blic.rs
Foto: miljana_kulic_official/Instagram

ivan marinkovićmarija kulićmiljana kulićželjko kulić