NEĆU DA PRIČAM SA NJIM: Miljana Kulić otkrila detalje odnosa sina Željka sa Ivanom Marinkovićem (VIDEO)

Rijaliti zvezda Miljana Kulić juče je u emisiji "Narod pita" govorila o odnosu njenog bivšeg partnera, Ivana Marinkovića, sa sinom Željkom.

Jedna gledateljka koja se uključila u program pitala je:

- Miljana, da li je tačno da si zamolila Ivana da ti pričuva Željka, a on ti je prekinuo vezu? - upitala je žena.

- Samu sebe ne prepoznajem, objavljujem na stori jer u trenutku ostanem u šoku, nije lepo, on je otac mog deteta, od rođendana je samo jednom pozvao. Juče, kada je saznao da smo gosti zajedno, pozvao je majku i pitao gde je mali, a Željkov odgovor nas je ostavio sve u šoku. Rekao je: "Neću Ivana, neću da pričam sa Ivanom". Nikad ružno slovo nismo rekli pred Željkom, nego on tako nekad neće ni crtani da gleda. Marija kaže: "Željko, to nije lepo, to ti je tata, oraspoloži se malo", a Željko kaže: "Kad ga vidim meni padne mrak na oči", mi smo svi ostali u šoku - rekla je Miljana i nastavila da opisuje njihov odnos.

- Jednom je zvao i rekao da će svratiti, sa Jelenom je bio. Posle toga je obećao Željku: "Budi dobar doći će tata". Željko mi se popne na glavu: "Gde je tata, obećao mi je da će doći?!". Jednom je Željko bio kod Ivana na dva dana, a jednom na osam sati, ako se ne varam, Ivan laže, sad ću pitati mamu - dodala je Miljana.

- Jednom je bio na 2 dana, jednom na 3 sata - uključila se Marija i potvrdila Miljanine reči.

Kako je još otkrila, dečak je više vezan za Ivanovu verenicu nego za njega.

- Rekao mi je: "Mama, Jelena je bila mnogo dobra, tata kaže idi u ćošak". Pitam ga je l' voli tatu, kaže: "Volim tatu, ali Jelenu mnogo više volim. Mnogo je dobra prema meni" - priča Kulićeva.

- Ja danas besna, pozovem Ivana samo da ga proverim: "Dobro veče, Miljana ovde, mami je mnogo loše", on kaže: "Ne zanima me Marija, zanima me Željko". Ja opet pozovem i kažem ne radi se o mami, već o Željku, mami je ceo dan loše, dođi po Željka da ga pričuvaš, ja idem sa mamom, on mi prekine slušalicu i blokira me - rekla je Miljana, a celu priču poslušajte u snimku.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

ivan marinkovićMarija i Miljana Kulićmarija kulićmiljana kulićnarod pitaZadruga - Narod pitaželjko kulić