ONI SU BOLESNI LJUDI, NE ZANIMAJU ME: Ivan Marinković bez dlake na jeziku o porodici Kulić

U emisiji "Narod pita" sinoć je gostovao bivši zadrugar Ivan Marinković! On je, takođe, govorio i za portal Pink.rs o svemu onome što je aktuelno ovih dana.

Na samom početku osvrnuo se na komentare Miljane Kulić koji se tiču njega i njihovog sina Željka.

- Ja sve to što ona priča ne doživljvam kao provokacije! Ja ne mogu biti isprovociran nekim ko priča sam sa sobom! Ja vodim normalne razgovore, konstruktivne, tako sam navikao. To je neki monolog koji ona priča, ali verovatno je popila malo... Ne pada mi na pamet da se svađam sa njom, tako da 90 posto stvari koje je iznela su neistinite, samo što ja još uvek ne mogu da dođem do reči da neke stvari objasnim - rekao je Ivan i dodao da sa sinom ima odličnu komunikaciju, iako Miljana tvrdi suprotno:

- Ona može da tvrdi šta hoće, ja kažem da to nije tako! Slika govori više od reči! Ja ne znam zašto to zanima milione, da li se ja viđam, kad sam ga zvao i da li sam ga zvao... Mislim da ne može svako sebi da daje za pravo da me ispituje takve stvari - dodao je on.

On je istakao i da je odnos sa Marijom Kulić bio savršen, ali da se sve promenilo posle rođendana malog Željka.

- Odnosi među nama su stvarno bili dobri, ozbiljno dobri. Posle rođendana, kad su oni došli u Beograd zbog gostovanja u emisiji, to se sve obrnulo. Ja ne znam šta se njima desilo... Ustvari znam! Oni su bolesni ljudi! Sada su kompletno zakucali naš odnos koji je do tog momenta bio savršen, i od tog trenutka me više ne zanimaju. Zanima se samo Željko, da ga pozovem, čujem i to je to!

Izvor: Pink.rs
Foto: ivanmarinkovic79_official/Instagram

ivan marinkovićmarija kulićmiljana kulićtop_sliderželjko kulić