PEVAČICA ISPUNILA DUGOGODIŠNJI SAN: Tijana Milentijević kupila stan vredan 150.000 evra

Pevačica Tijana Milentijević nedavno je kupila stan, za koji kaže da je njen veliki uspeh, a kako mediji pišu, za njega je iskeširala čak 150.000 evra.

- To je zaista ogroman uspeh, dugo sam priželjkivala da kupim stan, presrećna sam sada. Sledeće godine ću se definitivno useliti, a već sada planiram kako će sve da izgleda. Imam drugaricu koja je arhitekta pa će mi ona pomoći oko svih detalja - istakla je pevačica i progovorila o svom fizičkom izgledu:

- Ovih dana sam se malo ugojila, ali to vešto prikrivam. Biću malo na dijeti. Opustila sam se jer imam mnogo nastupa i jedem kasno, ali Bože moj, dešava se.

Tijana je otkrila medijima da ne pati od brendiranih stvari.

- Cena haljine nije bitna, važno je da lepo stoji i da dobijem pohvale. Nikada do poslednjeg trenutka ne znam šta ću da obučem. Definitivno na garderobu najviše volim da trošim novac, i na hranu - rekla je pevačica.

Milentijevićeva kaže da je srećno zaljubljena u jednog momka, kojeg još uvek nije predstavila javnosti. Pevačica koja se proslavila hitom "Žena od sultana" otkrila je šta je to privlači kod muškarca:

- U vezi sam, da, ne traje dugo, ali se nadam da će sve ostati kako jeste. Srećna sam, zaljubljena i ispunjena. Važno mi je da je zanimljiv, da me poštuje i da me zasmejava.

Izvor: Blic.rs
Foto: tijanamilentijevic.official/Instagram

kupovina stanastantijana milentijevićtop_slider