U KAFANI SAM SE OŽENIO, RAZVEO, PIO I TUGOVAO: Sale Tropiko iskreno o privatnom životu i pomirenju sa bivšom suprugom Jovanom Pajić

Pevač Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, biće gost na ovogodišnjoj roštiljijadi koja se održava u Leskovcu.

Sale ne krije sreću što će pevati pred leskovačkom publikom, gde se rodio i proveo celo detinjstvo, ali je otkrilo da je ove godine ipak rešio da čuva liniju, te tako neće probati ništa od domaćih specijaliteta.

- Pazim na ishranu, a i trenutno je vreme posta, tako da neću probati ništa, a nažalost ni popiti. Inače i treniram dva puta dnevno, već godinama - otkrio je pevač i dodao:

- Trening mi je i izduvni ventil. Moramo se baviti sami sobom.

Pevač priznaje da ne odlazi često u rodni kraj, ali da kada dođe, nikada ne propusti da obiđe dve lokacije.

- Imam dosta uspomena, znam svaku ulicu. Tamo gde si se rodio, tamo ti je srce. Nemam puno vremena da idem često tamo, ali uvek kada odem mi srce zaigra. Ima, na primer, jedna poslastičarnica koja radi već 50 godina, tamo uvek odem. Takođe, ne zaobilazim jednu kafanu u kojoj volim lepo da se najedem - rekao je on i dodao:

- Imam dole kuću, porodicu, sestre, stričeve, ali kažu da se u kafani završava sve. Tako sam i ja sve tamo rešio: upoznao se, oženio se, razveo se i popio i patio i tugovao, pa se vratio u normalu, sve. Sve se u kafani rešava - rekao je Sale, a na pitanje o pomirenju sa koleginicom Jovanom Pajić od koje se razveo pre dve godine je samo rekao:

- Kakvo je to pitanje. Ne znam šta bih rekao.

Izvor: Blic.rs
Foto: greenoffice/Instagram

aleksandar cvetkovićjovana pajićsale tropikotop_slidertropiko bend