SEDMA SEZONA OBEĆAVA: Objavljen spisak učesnika "Zadruge"

Uskoro počinje nova sezona "Zadruge", koja će se zvati "Elita", a neki od učesnika danas pristižu na sistematske preglede.

Domaći mediji otkrili su brojne učesnike "Elite", zahvaljujući tome što su ih sreli ispred medicinske ustanove u kojoj su bili na pregledima.

Neki od njih su: Smiljanić Dragoljub, Vesna Ćuruvija, Slađa Lazić, Lepi Mića, Luka Majčica, Maja Jović, Aleksandar Simić, Adi Arnautović, Aleksandar Simić, Miona Jovanović, Jasmina Ana, Boža Džons, Edina Šerifović.

Neki od njih dali su izjave za medije.

- Ja sam Dragoljub, po zanimanju sam fudbalski trener, iz Zemuna sam. Ja sam bivši fudbaler, imao sam povrede neke, pa sam ranije završio karijeru. Na nagovor prijatelja sam se prijavio za ulazak u "Zadrugu". Spreman sam za verbalne sukobe, fizički kontakt nećete videti sigurno. Još ne znam ko sve ulazi. Prošle sezone mi je Zvezdan bio negativac - rekao je Dragoljub.

Na velelepno imanje ulazi i Vesna Ćuruvija, iz Obrenovca, diplomirani socijalni radnik i novinar - voditelj.

- Pratila sam "Zadrugu", analizirala sam sve. Imala sam porodičnu tragediju, ovo je za mene izazov. Prelomila sam da uđem, temperamentna sam. Meni je Marko Đedović sasvim okej dečko, izuzetan je, mislim, što se mene tiče, ako on ne bude imao neke predrasude, mislim da će biti neko duženje između nas dvoje - rekla je Vesna.

Takođe, u rijaliti ulazi i bivša zadrugarka Slađa Lazić, koja je rekla da u rijaliti ulazi kao slobodna devojka.

- Mesec i po dana sam u vezi, trenutno se družim sa Bebicom, to je zasigurna trojka, nikad se ne zna. Ulazim u Zadrugu, ne znam šta će se desiti, ulazim u Zadrugu kao slobodna, dečko me neće čekati. On živi u Španiji, ja bih njega čekala, ali on mene neće - izjavila je Slađa.

U "Zadrugu 7 - Elitu" ulazi i estradni menadžer Luka Majčica:

- Ja sam Luka Majčica, estradni menadžer, bavim se i Tik Tokom. Radim sa svim zvezdama - sa Lapsus bendom, Rastom, Reljom. Radim za klubove, pretežno u Hrvatskoj. Volim rijaliti, ovog puta je bila dobra ponuda. Nisam za fizičke kontakte, mora da se pokaže malo kultura u "Zadruzi". Nema razloga za strah, opušten sam tip.

Pevač Aleksandar Simić ulazi u "Zadrugu 7", a Aleksandra Nikolić mu je najbolja "riba".

- Ja sam Aleksandar Simić, imam 22 godine, bavim se pevanjem. Neće biti teško, ulazim da zabavim narod, daću sve od sebe da bude što manje svađa. Teško da ću se zaljubiti, ali nikad ne reci nikad. Aleksandra Nikolić je dobra riba, ali je ne vidim pored sebe - rekao je Aleksandar.

Miona Jovanović, bivša zadrugarka, ponovo ulazi u rijaliti.

- Ja sam Miona Jovanović, ja sam pevačica, bila sam u "Zadruzi 3", sada želim da se predstavim u što boljem svetlu. Dobila sam poziv, razmislila sam, i kroz par dana sam odlučila. Treba iskoristiti priliku, zahvalna sam produkciji. Ulazim u "Zadrugu" kao zauzeta devojka, biće teško. Pola godine sam u vezi, ulazim sa nekim ciljem, biće mnogo lakše sada - rekla je Miona.

Jasmina Ana je nova učesnica, a već je bila u rijaliti programu "Farma".

- Ja sam Jasmina Ana, književnica. Po obrazovanju sam diplomirani pravnik. Bavim se nekim nekretninama. Nisam se ja prijavila, oni su mene zvali. Prelomila sam, ovo je izazov.

U "Elitu" ulazi i Edina Šerifović iz Slovenije.

- Ja sam Edina Šerifović, dolazim iz Ljubljane, treniram. Želim da napravim šou u "Zadruzi", imam zanimljivu priču, ne bih sad otkrivala šta će sve biti, biću jako zanimljiva. Ne mogu reći da li planiram neku vezu, ulazim kao slobodna devojka, ovi što su sad došli nisu moj tip muškarca. Nikad ja ne pravim prvi korak, nemam vremena za to. Imam puno udvarača. Zvezdan i ja smo dobri prijatelji, nismo se još uvek videli ali jesmo jednom preko Tik Toka. On nije moj tip muškarca, ne fali mu ništa, samo nije moj tip. Ja kako kažem, tako je. Mensur je zanimljiv, nisam njegova buduća devojka, ali zanimljiv mi je. Ne pristajem na seks pred kamerama. Jako sam teška osoba za privlačenje - rekla je Edina.

Dosad, zvanično potvrđeni učesnici su Milena Kačavenda, Marko Đedović, Vanja Bogićević i Mensur Ajdarpašić.

U narednu sezonu "Zadruge" ući će i Bora Santana i Milica Kemez, što je Santana potvrdio na svom Instagram profilu tako što je poneo kačket na kojem piše "Budućnost je ružičasta", uz rečenicu, "Da li ste spremni?".

U "Elitu" će ući i bivši političar i rijaliti učesnik Aleksandar Požgaj. Požgaj je svoj ulazak u rijaliti potvrdio time što je na svojim Fejsbuk i Instagram profilima objavio fotografiju na kojoj se navodi da je on budući zadrugar.

U novu sezonu rijalitija će ući i Slobodan Josipović, diplomirani ekonomista i politički analitičar. Pored toga, njegova velika strast je gluma kojom se bavi amaterski. Slobodan je pre mesec dana zvanični potpisao ugovor za učešće.

Još jedna učesnica potvrdila je da ulazi u "Zadrugu 7", a u pitanju je Marija Malivuk.

- Danas sam drugi put u životu potpisala ugovor sa Pinkom. Gledamo se - napisala je Marijau svojoj objavi.

Među potencijalnim učesnicima "Zadruge 7" su - Ana Marija Pavlović (cimerka ubijene tiktokerke Noe Milivojev), bivši zadrugari Stefan Mihić, Anja Todorović, Marko Osmakčić, Marko Janjušević Janjuš, Miljana Kulić, Marija Kulić, Zvezdan Slavnić, Dalila Dragojević, Maja Marinković, bivša učesnica "Parova", Snežana Jovičić, pevačica Nada Topčagić i drugi.

Izvor: Blic.rs/Alo.rs
Foto: RTV Pink/Promo

Elitarijaliti učesniciRTV Pinktv pinkZadrugaZadruga 7 Elitazadrugari