U ČAST VELIKE LJUBAVI: Ana Bekuta sprema koncert posvećen Milutinu Mrkonjiću

Ana Bekuta rešila je da na jesen održi koncert koji će posvetiti svom pokojnom dugogodišnjem partneru Milutinu Mrkonjiću Mrki.

Otkako je političar izgubio bitku s bolešću u novembru 2021. godine, pevačica nije davala intervjue o njemu. Sada je rešila da spektakl posveti njemu i tako još jednom pokaže kolika je bila njihova ljubav i koliko joj nedostaje. Tokom njihove veze Mrka je bio Anin verni pratilac i nije propuštao njene nastupe.

Ona je samo jednom progovorila o pokojnom partneru, i to početkom jula, na memorijalnom turniru u košarci koji je odigran u njegovu čast.

- Njegov silan uspeh morao je da se desi i njegov put se odvijao onako kako je i morao. Mi smo tokom života spoznavali Mrkonjića kao inženjera, političara, ministra, graditelja, boema, navijača, provodadžiju, hedonistu... Ali i vrsnog oko kafana. Verujem da jedan profesionalni košarkaš ne bi stigao da postane sve ono što je bio Milutin Mrkonjić. Moja iskrena želja je da ovaj turnir postane tradicija sporta, ali i druženja, smeha, prisećanja, razgovora i zabavljanja - rekla je tada Ana Bekuta.

Pevačica je provela deceniju u stabilnoj vezi i neizmernoj ljubavi sa Milutinom, koji je ostao omiljen u narodu. Iako je njihova romansa mnoge intrigirala, oboje su isticali da su jedno u drugom pronašli pravu osobu, koju su dugo čekali. Zavoleli su se kada je njoj bilo 52, a njemu 70 godina. Ljubav je planula odmah, a u zvaničnu vezu su stupili na Dan zaljubljenih 2012. godine, na koncertu Šabana Šaulića, gde se desio i prvi poljubac. Vlasnica velikog broja hitova susret sa Mrkom opisala je kao neplaniran i sudbinski.

Izvor: Kurir.rs
Foto: anabekuta1/Instagram

ana bekutamilutin mrkonjićtop_slider