ŽURKA ZA PAMĆENJE: Jovana Jeremić zajedno sa bivšim suprugom upriličila veliko slavlje povodom 5. rođendana ćerke Lee (FOTO)

Poznata voditeljka Jovana Jeremić 24. avgusta 2018. godine na svet je donela svoje prve dete - ćerku Leu.

Domaćica jutarnjeg programa na televiziji "Pink" naslednicu je dobila tokom braka sa političarem Vojislavom Miloševićem, od koga se razvela krajem 2021. godine.

Nakon kraha bračne zajednice, intrigantna dama nastavila je da živi sa ćerkom, u čiju čast je juče zajedno sa bivšim suprugom organizovala veliko slavlje, povodom njenog 5. rođendana.

Tridesetdvogodišnja voditeljka na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografije sa proslave i maloj slavljenici uputila emotivnu čestitku.

- Sine, moja diko, snago moja, cvete moj, blago moje, ljubavi moja najveća, dušo moja, ponosu moj, dobroto, lepoto, radosti moja. Proći će ceo život, a majka neće iznaći prave reči da te njima oslovi. Promeniće se okolnosti. Godišnja doba. Uspesi. Padovi. A majka će i dalje tragati: kojim imenom da te oslovi ne bi li jednom zanavek iskazala svoju ljubav prema tebi. Hvala ti što si me izabrala da ti budem majka. Nema sreće veće za mene. Hvala ti što si me smirila, udostojila, usmerila. Hvala ti sto me svakog jutra podsećaš koliko je važno da nastavim dalje, svakog dana-koliko je bitno ne gubiti vreme na ljude i stvari koji ne donose napredak, a svake noći - koliko mogu da podnesem i ponesem. Hvala ti što si me naučila da se ne vezujem za materiju, ali da je stvaram svom snagom. Hvala ti što od mene činiš bolju osobu bez zavisti, čemera, ozlojeđenosti i jada, spremnu da u svakom trenutku pomogne i drugim majkama. Hvala ti što me svojim postojanjem svakog dana opominješ da resim sve nedovršeno, a važno. Ta svest o trajanju zbog tebe me budi iz sna u 4h ujutru da odgovorim na poruke, da završim tekst, napišem temu, ideju... Koju ću kad -tad relizovati... Zbog tebe. I opet, kada sam te, onako uplašena, podbula, sveze isečena, prvi put ugledala u bolnici "Dragiša Mišović", kada su mi te krvavavu, malu, a jaku stavili na grudi dok je rana još bila otvorena, znala sam po tvom dahu na mom vratu da si moja. U svemu. Da me osećaš. Nisi plakala. Samo si se šćućurila uz mene stavivši glavicu na moje rame. Znala si da mi je snaga na izmaku. Ta bliskost je predodredila našu sudbinu. Postoje mnogo majki i ćerki, ali njihovi odnosi nisu tako jaki. Naš je jedinstven. Neraskidiv. Sine moj, neću ceo svoj život iznaći pravu reč, sintagmu, rečenicu, tekst da ti kažem koliko te tvoja majka voli. Kako da te krstim? Koje tanane reči našeg bogatog srpskog jezika da iskoristim ne bi li ti iskazala svu ljubav ovog sveta koju osećam prema tebi?! Kaži mi, kakvo ime da ti dam? Lavice moja, zlato, lane moje, srećan ti 5. rođendan. Hvala ti sto postojiš .I opet, ja ću provesti ceo životni vek tražeći lepše, milije, dičnije ime što još ne ču svet, da njime nazovem svoj rumeni cvet. Tvoja majka - napisala je Jeremićeva.

Nakon Jovanine objave usledile su poruke njenih kolega, prijatelja i fanova koji su devojčici čestitali "divan dan" i poželeli joj dug život, zdravlje i sreću.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: jeremicjovana/Instagram

jovana jeremićrođendanska čestitkatop_slidertv pinkvojislav milošević