ODMOR ILI LUDA ŽURKA: Kako se znaci Zodijaka ponašaju na plaži?

Gotovo da ne postoji osoba koja ne uživa u moru, žutom pesku i sunčevim zracima, ali, ipak, ne uživaju svi na isti način. Dok jedni vole da se sunčaju i opuštaju uz dobar roman, drugi obožavaju vodene sportove, istraživanje morskih dubina i aktivan odmor.

Ovan

Ovnovi su poznati po tome što uvek pronalaze aktivnosti uz koje im nikad nije dosadno. Izuzetak nije ni plaža. Njima je naprosto nepojmljivo da samo leže i upijaju sučeve zrake, pa se zato okreću sportskim aktivnostima. Bilo da je reč o odbojci na plaži, skijanju na vodi ili nekoj drugoj aktivnosti, Ovnovi u tome pronalaze svoje zadovoljstvo.

Bik

Bik odmor, pa tako i onaj na plaži, smatra vremenom koje je namenjeno opuštanju, druženju sa prijateljima i porodicom, ali i dobroj hrani. Ako može pritom i da uživa u nekom restoranu koji se nalazi tik uz plažu ili pak sam da donese svoje grickalice na plažu, biće najsrećniji na svetu.

Blizanci

Blizancima su od dnevnih aktivnosti na plaži draže one večernje i noćne. Tako će uživati u romantičnim šetnjama uz more, paljenju vatre, pesmama uz gitaru i druženju s najmilijima.

Rak

Ni Rakovi nisu daleko od uživanja u romantici na plaži. Štaviše, gledanje zalaska sunca predstavlja im jednu od omiljenih aktivnosti, a ako je uz njih i voljena osoba, slika ne može biti savršenija.

Lav

Lavovi, koji i inače u životu uživaju punim plućima, te retko imaju loše dane, nastoje da iskoriste svaki trenutak na plaži. Kako su i pravi sportski tipovi, često posežu za adrenalinskim vodenim sportovima, sa tek po kojim minutom mirnog ležanja na peškiru.

Devica

Koliko god inače volela društvo, Devica vreme na plaži smatra samo svojim. Zato se uz debeli sloj zaštitne kreme sklanja u hladovinu, uzima dobru knjigu u ruke i uživa. Za nju nema veće sreće na godišnjem od tih nekoliko sati mira.

Vaga

Vagama, koje i inače drže do izgleda i detalja, plaža predstavlja savršenu scenografiju za "okidanje" brojnih fotografija. Bilo da se na njima nalaze one same, prijatelji, porodica ili naprosto detalji sa plaže, Vage ovde napokon sebi daju oduška, pa se memorija njihovih uređaja vrlo brzo puni.

Škorpija

Škorpija nije jedan od onih znakova koji na plažu dolazi da bi upijao boju. Nepojmljivo im je celodnevno izležavanje tokom godišnjeg odmora. Oni uvek nastoje da otkrivaju nove stvari, pa će tako biti najsrećniji kada se sa maskom i perajima upute u istraživanje podvodnog sveta. Tako mogu da provedu sate.

Strelac

Gde se može upoznati više ljudi nego na plaži? Tom se mišlju vodi Strelac koji će bez problema na plaži započinjati razgovore sa nepoznatim ljudima, razmenjivati brojeve telefona i imena na društvenim mrežama.

Jarac

Jarac je poznat kao vrlo kreativan znak koji je zadržao dete u sebi. Zato će se na plaži bez imalo problema pridružiti malim rođacima ili deci u izgradnji kule od peska i svega što uz to ide.

Vodolija

Vodolija živi za more. Kada dolazi na plažu, ne pada joj na pamet da bude van vode više od nekoliko minuta. Skokovi u vodu, plivanje stotinama metara odjednom i uživanje u ostalim vodenim sportovima Vodolijama predstavlja idealan dan na plaži.

Ribe

Baš kao i Vodolije, Ribe su znak koji jednostavno uživa na plaži. Za razliku od Vodolije, Ribama nisu toliko važne aktivnosti. Malo će se brčkati u vodi, a potom skloniti u hlad. Sentimentalne Ribe su onaj tip osoba koje mogu satima zamišljeno da gledaju u morsko plavetnilo i da razmišljaju o životu. Dokle god je u blizini voda, Ribe su srećne!

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

horoskopodmorplažazurkažurka na plaži