Objavljen program Novosadskog Oktoberfesta

Novosadski Oktoberfest održaće se ove godine 6. i 7. oktobra u pravoj bavarskoj atmosferi u velikom pivskom šatoru ispred TC "Promenada" u Novom Sadu.

U više od 100 vrsta piva, 20 vrsta kobasica, leberkezu i perecama moći ćete da uživate uz neke od najboljih muzičara sa ovih prostora. Ove godine sa bine "Novosadskog Oktoberfesta" prašiće: "Brkovi", "Atheist Rap", "Blaža i Kljunovi", "Orthodox Celts", "ABBA Ring Band" i "BandX AC/DC Tribute".

Manifestaciju prema tradiciji otvaraju predstavnici Grada Novog Sada, Sekretarijata za privredu i turizam Autonomne pokrajine Vojvodine, Ambasade Nemačke u Beogradu, Nemačko-srpske privredne komore kao i predstavnici nemačke nacionalne zajednice u Vojvodini.

Kao i ranijih godina, u pauzama nastupa posetioci će moći da uživaju u takmičenjima poput onog u dugom držanju punih pivskih krigli u kojem učestvuju kako momci tako u posebnoj kategoriji i pripadnice lepšeg pola. Kao i prošle godine imaćemo "Screem Booth" u kojem ćete ako dovoljno glasno viknete: "Konobaaaar!" moći da osvojite besplatne vaučere za svoje omiljeno piće. Posetioci će kao i do sada moći da rezervišu stolove ili pojedinačna mesta za sedenje.

Detalje pograma i kako je bilo ranijih godina možete da pogledate na linku http://communications.rs/oktoberfest2023/

Prodaja ulaznica na sajtu i biletarnicama GIGSTIX-a počela je 21. jula, a promotivne cene od 500 dinara za jedan i 800 za oba dana važe do 1. septembra 2023.

Autor: Nadlanu.com
Foto: CMC

color media communicationsnovi sadnovosadski oktoberfestNovosadski oktoberfest 2023TC Promenda