SLOBODAN SAM, BIVŠE DEVOJKE SU ME MNOGO POVREDILE: Mensur Ajdarpašić progovorio o privatnom životu i ulasku u "Elitu" (VIDEO)

"Elita", produkcijski najzahtevniji i najskuplji projekat TV Pink, s emitovanjem kreće za četiri dana, 3. septembra u 21 sat, a Mensur Ajdarpašić uveliko se sprema za novi životni izazov.

Ajdarpašić se u intervjuu za emisiju "Ekskluzivno" osvrnuo se na komentare na društvenim mrežama, pa priznao da li ga dotiču oni negativni.

- Iskren da budem, nije da me ne zainteresuje, pogotovo kada je nešto uvredljivog karaktera. Kada pređe granicu, tada dopre do mene blago, ali vremenom se sve to "pegla" i shvatim da to bude trenutno i nestaje, da prosto nekad mora tako - ističe Mensur koji, kaže, za učešće u "Eliti" nema taktiku već će, kao i svaki put do sada, "biti ono što jeste", što savetuje i budućim učesnicima spektakularnog rijalitija TV Pink.

- Savetujem da, kakvi god da su, da budu ono što jesu. Ništa ja ne hendlujem, takav sam, ne pravim nikakve taktike... To sam, što sam, očigledno se tako ljudima sviđa. Drago mi je što se to dopada ljudima, ja sam takav kakav sam, nema tu neke filozofije.

Na pitanje o emotivnom statusu, Mensur je razjasnio:

- Nisam zauzet trenutno, slobodan sam.

Kada se osvrne na svoje prethodne emotivne veze, kaže da je dosta puta do sada bio povređen, ali da vrlo lako precrta osobu koja mu "zabije nož u leđa".

- Čudan sam ja, ja sam baš čudan lik, neverovatan, kada je taj međuljudski, muško-ženski odnos u pitanju. Ja sam čovek koji se veže za čoveka... Ko god mi priđe srcu, onda budem nekako... Zavežem se za to, bude haos, ludilo. U suštini, obratiću pažnju u narednom periodu, i u privatnom životu takođe obraćam i znam kako funkcionišem, s tim što znam često da omanem u rijaliti projektima u kojima sam učestvovao. Gledaću da obratim pažnju na te neke stvari. Uvek sam nekako kroz život povređen bio nečim, čime god. Svega tu ima... Čovek koji je emotivan i oseća, njega sve živo povredi. Vrlo je lako dostupan, lako ga je i povrediti, nezavisno ko, to je prosto tako. Čovek koji je osećajan, njega je lako povrediti. Jednom ako me povrediš... Super smo, odlični smo, posvećen sam ti sto posto dok te volim, a kad sve to prestane.

Prevare u emotivnim vezama nikada nije podržavao i ne krije da su za njega neshvatljive.

- Ne znam, iskreno, šta to treba da se desi, to najbolje mogu da kažu ljudi koji su se susreli s takvim situacijama. Dosta njih se našlo. Oni najbolje mogu da govore o tome, ako neko nekoga dovoljno voli, teško da može neko nekoga da ostavi, da ga prevari. Mislim da prave ljubavi pobeđuju sve živo, da ne može niko da te slomi, rastavi ni od koga... Ako su prave stvari, ono pravo niko ne može da razdvoji - kaže Ajdarpašić i dodaje:

- Život me je napravio ovakvim kakav sam. Nije to neka priča tužna, teška, ja sam ponosan na to zato što sam sazreo u jednog zrelog, iskusnog i inteligentnog momka.

Mensur će u "Eliti" boraviti s nekadašnjim cimerom Markom Đedovićem, čemu se raduje.

- Marko Đedović je neko ko sigurno obećava mnogo i ko će pružiti mnogo ovom projektu, to je nešto što je sigurno.

Izvor: Pink.rs
Foto: mennsssur/Instagram

ElitaMensur AjdarpašićZadruga 7 Elita