PLAČE MI SE, OSEĆAM SE UGUŠENO, PRETI MI: Objavljene poruke koje je Marijana Seifert slala majci i prijateljici pre nestanka

Hrvatski mediji objavili su poslednje poruke koje je slala nestala Marijana Seifert svojoj prijateljici, ali i majci.

- Bukvalno mi je rekao da može da inscenira da sam napravila neko sr*nje i da me nema više. Samo se bojim da mi ne insceniraju nešto kako mi je pretio. Osećam se ugušeno i ucenjeno, plače mi se. Bojim se na šta je još spreman. Ne verujem mu" - glasila je jedna poruka.

- Probala sam da budem mirna, samo me provocira. Moram da nađem posao, skupim pare, prodam stvari i spasim živu glavu. Napisao mi je da sam luda i da slobodno tražim razvod, jer ne može on sa mnom. Sa mnom?" - neke su od poruka koje je Marijana slala prijateljici mesecima pre nestanka.

Rijaliti zvezda majci Gordani je poslala poruku u kojoj je napisala:

- Znaš da mi je rekao da njegovi imaju veze da me doživotno strpa u Vrapče. Samo želim da se smejem opet i da budem sigurna pod ovim krovom.

Pobednica regionalnog "Velikog brata" nestala je 27. aprila prošle godine u Zagrebu, a njene lične stvari pronađene su na Mostu mladosti, iako je nedavno njena sestra Maja Kovačević tvrdila kako je sve namešteno, te da je njena sestra odavno mrtva.

Izvor: Kurir.rs/Slobodna Dalmacija
Foto: VELIKI BRAT - YouTube/PrintScreen

Marijana Seifertveliki brat