NEĆU PONOVO PREVARITI SUPRUGU: Aleksandar Požgaj progovorio o učešću u "Eliti"

Poznati političar Aleksandar Požgaj, jedan je od učesnika rijaliti programa "Elita" koji počinje 2. septembra na televiziji "Pink". Bivši učesnik "Parova" danas je novinarima portala "Pink.rs" otkrio šta sve gledaoci rijalitija mogu da očekuju od njega.

Šta možemo od tebe da očekujemo u "Eliti"? 

- Ono što zapravo i jesam, jedan fin čovek, kulturan, naravno i hrabar. Svima ću da odgovorim, nikada neću prvi napasti nekoga. Meni nije problem da se sam mačujem sa 60 ljudi verbalno... Skoro smo se čuli Jelena Golubović i ja, ona je dobra, vaspitana i obrazovana, ali razlika između nas dvoje je ta što ona voli prva da napadne i prva odgovori, a ja ne, ja te čekam. Ja se fokusiram na ono što vidim i čujem unutra.

Javnost je upoznata sa time da si prevario suprugu u rijalitiju, a ti kažeš da je sve to bila gluma. Kako?

- Naravno. Prve sezone sam bio to što jesam, druge dve sezone sam igrao ulogu, kao glumac.

Ne misliš li možda da je za pet godina braka i tvoje godine, za tebe kao ličnost, malo ponižavajuće da glumiš da varaš ženu? Da igraš ulogu muškarca koji je prevario suprugu?

- Živana i ja imamo skladan odnos, ne svađamo se, ona veruje meni. Ja verujem svojoj ženi, ja nemam problem s tim da uđem u "Elitu" i da razmišljam gde je ona i šta radi. Nije lepo to što sam uradio, to je jako ružno. Čovek čini greške, ja priznajem da činim greške... Sve je bilo u redu kada sam izašao i došao u stan, pa i u krevet, ali sve pre toga je bilo toliko mučno za nju. Kada sam ja video koliko se ona mučila i patila, stvarno mi je bilo krivo. Nije bila otuđena.

Kada bi se hipotetički desila prevara i ti da ustaneš da osuđuješ, svako bi rekao: "Šta ti ima da osuđuješ, ti si to uradio?"

- Ja sam pogrešio, ali ću da ustanem i da komentarišem osobu da ona ne bi pogrešila. Nemam ja nameru da vređam. Pametan čovek uči na tuđim greškama, ja sam bio mnogo glup jer sam učio na svojim greškama i mnogo sam gulio kolena po fakultetu, ulicama Beograda, sa raznim ljudima se kretao...

Rekao si da bi voleo da se ostvariš kao roditelj, šta bi više voleo da dobiješ - ćerku ili sina?

- Šta nam Bog da... Pa iskreno, moj brat ima ćerku i ja je gledam kao da je moja, tako da bih više voleo da dobijem sina. Zvaće se Dušan, po pokojnom ocu moje žene koji me je više razumeo nego moj.

Izvor: Pink.rs
Foto: drug_crveni_na_lokalu/Instagram

Aleksandrar PožgajElitaZadruga 7 Elita