ULAZI U RIJALITI DA ZABORAVI LJUBAVNE MUKE: Nenad Aleksić Ša nakon kraha braka postaje učesnik "Elite"?!

Reper Nenad Aleksić Ša razvodi se od supruge Vanje, samo mesec dana nakon svadbe. Naime, Tiktokerka je samo pokupila svoje stvari i ostavila bivšeg zadrugara.

Kako "Blic" piše, Ša je očajan zbog kraha braka, jer je smatrao da će njegova zajednica sa influenserkom trajati do kraja života.

- Ša je očajan. Ne prestaje da plače. Čak je svojim najbližima rekao da misli da je proklet, jer je svašta doživljavao od žena. Nikako da nađe onu pravu pored koje će biti srećan. Sada se nalazi opet na prekretnici. Dobio je ponudu da uđe u "Zadrugu 7 - Elitu" i ne zna šta mu je činiti. Da je ostao sa Vanjom nikada ne bi ušao u rijaliti, ali sada već razmišlja - tvrdi izvor za "Blic", pa dodaje:

- Opet je sam, potrebne su mu pare, a misli da će mu možda "Elita" dobro doći da se resetuje, da ne razmišlja o bolu, zbog svega kroz šta je prošao. Smatra da mu to možda može opet podići moral.

Inače, njegova sada već bivša žena Vanja, sinoć se preko "lajva" oglasila na TikToku, tražila od ljudi da joj šalju "gifove", kako bi zaradila novac, a onda je svima rekla da poslušaju reči pesme Ivane Selakov "Eto zato", i da će im onda sve biti jasno.

- Zato što me gušiš sa tim, zato što mi pretiš sa njom? Zato što si veštački fin, dobijam nervni slom. Nebitan si mi kao dim, neću više sa tobom. Eto zato, eto zato, eto zato - bili su stihovi u kojima se Vanja navodno pronašla, a onda je još jače zapevala:

- Stalno pominješ mi bivšu. Je l’ ti to mene porediš sa njom, sve te ljubomorne scene, sve je to stvarno nebulozno - glasila je dalje pesma.

Podsetimo, Ša je prevario suprugu Ivanu Aleksić u "Zadruzi" sa Tarom Simov, a nakon izlaska iz rijalitija usledio je razvod.

Ljubav između Tare i Ša nije potrajala, a Simova je pronašla novog emotivnog partnera i sa kojim je dobila sina, dok je Ša sreću pronašao pored Vanje. Ipak, izgleda da i njihova ljubav nije potrajala.

Izvor: Blic.rs
Foto: nenadaleksicsha/Instagram

Elitanenad aleksić šarazvodšaZadruga 7 Elita