NE BIRAJU NI MESTO NI VREME: Koji horoskopski znaci najčešće varaju partnere?

Iskušenja su svuda oko nas, ali neki horoskopski znaci jednostavno ne mogu da im se odupru. Ako je verovati Zodijaku, ovi znaci najčešće varaju svoje partnere.

Ovan

Ovan donosi brze odluke i najverovatnije će napustiti privrženu vezu zbog kratke afere. Ponekad će ići toliko daleko da će prećutati kako je zauzet, a takođe može delovati u skladu s onim što mu se u tom trenutku čini ispravnim.

Blizanci

Blizanci su najskloniji prevari partnera jer su društveni znak. Spolja deluju iskreno i nevino, ali unutra su "živa vatra". U stanju su čak i da prekriju istinu kako bi održali jaku vezu s drugim partnerom. Ovaj znak sklon je varanju jer mu veze brzo dosade i uvek traži nešto uzbudljivo.

Vaga

Vaga često uplovi u aferu kada stvari u trenutnom odnosu izmaknu kontroli. Varaju partnera dok se trude da prikriju da su zapravo zauzeti. Vaga će sve da uradi samo da se ne upusti u raspravu sa trenutnim partnerom i naruši postojeći odnos.

Škorpije

Čak i ako nikada ne postoji dobar razlog za prevaru, tipične, lojalne i posvećene Škorpije će to učiniti zbog velike emocionalne udaljenosti od partnera. Varali bi i prikrivali preljubu jer ne žele da uvrede partnera. Imaju sposobnost da sakriju tragove jer su vrlo tajnoviti i mogu to vešto činiti.

Strelac

Strelčevi se ne vezuju brzo i često su skloni prevari. Mada i kada varaju misle da sve drže po kontrolom, te su tako spremni da urade sve kako bi zadržali osobu sa kojom su u vezi, ali i osobu sa kojom je varaju. "Sedenje na dve stolice", čini im se kao fer igra.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

horoskopprevaravaranjevernost