MISLILA SAM DA JE GREŠKA U MENI: Aleksandra Mladenović otkrila da je bila žrtva nasilja

Pevačica Aleksandra Mladenović odlučila je da prvi put, pred kamerama, progovori o nasilju koje je doživela u ljubavnoj vezi, kako bi apelovala i pružila podršku svim drugim ženama koje se suočavaju sa sličnim problemima.

- Bila sam žrtva nasilja, i trebalo mi je dosta vremena da skupim hrabrosti i pričam o tome. Dobila sam takvu šamarčinu od partnera, a sve zbog toga što nismo bili na istim talasnim dužinama. Tačnije, problem je nastao zbog toga što sam ja više zarađivala od njega. To se sve desilo poprilično davno, ali posle toga dugo nisam bila spremna da budem sa nekim u vezi. Danima sam trpela ponižavanje, vređanje, bukvalno je hteo da me spusti na svoj nivo. Nebitno je koliko je on imao, koliko ja... Bitna je ta njegova ograničenost - rekla je folkerka u najnovijem izdanju emisije "Magazin In" i dodala:

- Uvek je sa mnom pričao kao sa pevačicom, a ne kao sa partnerkom. Stalno me je maltretirao zbog toga što sebi kupujem stvari, torbe, a on to ne može da mi priušti... Pa ga to boli! Na njega sam gledala kao na jako dobru osobu, emotivnu... Čak sam razmišljala i zahvaljivala se Bogu što mi je poslao tako dobru i normalnu osobu, ali je sve to kratko trajalo. On je u svakom momentu bio tu, ali se naprasno promenio. Postao je drugi čovek. Mislila sam da je greška u meni, puštala sam sve tako da prođe... Moj najbolji prijatelj mi je i rekao da će to tako da se desi.

Izvor: Pink.rs
Foto: aleksandra_mladenovic_/Instagram

aleksandra mladenovićmagazin innasiljenasilje nad ženamanasilje u vezitop_slider