HOROSKOP I SEKSUALNE ŽELJE: Šta svaki znak Zodijaka priželjkuje u spavaćoj sobi?

Svako od nas ima svoje sklonosti, želje i fantazije koje nas vode u spavaću sobu, a astrologija može da pruži dodatni uvid u to kako se horoskopski znakovi ponašaju u intimnim trenucima, te kako se različiti znakovi povezuju i ispoljavaju svoju strast.

Ovan

Ovnovi su strastveni i odvažni, uključujući to i u svoju seksualnost. Vole da osvajaju i da budu osvojeni. Za njih je seks avantura koju žele svaki put ponovo da prožive. Uživaju u spontanosti i akciji često preuzimajući inicijativu.

Bik

Bikovi cene senzualnost i fizičku udobnost. Njima je potrebno da se osećaju opušteno i sigurno kako bi se prepustili strastima. Dodir i mirisi igraju ključnu ulogu u njihovom zadovoljstvu. Bikovi vole udobne, ali i luksuzne trenutke u spavaćoj sobi.

Blizanci

Blizanci su znatiželjni i komunikativni, i to se odražava i u njihovoj seksualnosti. Vole da razgovaraju i eksperimentišu. Mentalna stimulacija im je važna kao i fizička, pa je razgovor često deo njihove predigre.

Rak

Rakovi su emotivni i pažljivi ljubavnici. Veza i emocionalna povezanost su im ključni, te se često osećaju najudobnije u vezi u kojoj se osećaju voljeno i poštovano. Oni žele da se osećaju sigurno pre nego što se prepuste strastima.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje i to se odražava i u njihovoj spavaćoj sobi. Strastveni su i žele partnera koji će im pružiti puno pažnje i divljenja. Uživaju u igranju uloga i maštovitim scenarijima.

Devica

Device su temeljne i obazrive, pa im je seksualnost često pažljivo isplanirana. Vole da budu zadovoljni i da zadovolje svog partnera. Perfekcionisti su i često će se truditi da sve bude savršeno, uključujući i trenutke intimnosti.

Vaga

Vage su romantične i estetski osetljive. Vole lepe stvari i vode računa o atmosferi u spavaćoj sobi. Za njih je važna emocionalna povezanost i balans između davanja i primanja.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj strastvenosti i intenzivnim emocijama. Seks za njih predstavlja duboko emocionalno iskustvo. Vole da istražuju svoje želje i fantazije, i često imaju sklonost ka senzualnosti i misteriji.

Strelac

Strelčevi su avanturistički nastrojeni, što se ogleda i u njihovoj seksualnosti. Vole da eksperimentišu i probaju nove stvari. Sloboda je važna za njih, pa se u spavaćoj sobi trude da održe otvorenu i avanturističku atmosferu.

Jarac

Jarčevi su suzdržani i ozbiljni, čak i u intimnim trenucima. Za njih je seks ozbiljna stvar i često traže dugotrajne i stabilne veze. Diskretni su i često preferiraju tradicionalne aspekte seksualnosti.

Vodolija

Vodolije su ekscentrične i originalne, te to često odražavaju i u svojoj seksualnosti. Vole da se izražavaju na nekonvencionalne načine i traže partnera koji će podržati njihovu jedinstvenost.

Ribe

Ribe su emotivni sanjari, što se odražava i u njihovim intimnim trenucima. Često su maštovite i imaju sklonost ka spajanjima duša. Povezanost i emocionalna dubina su im važni, često čak i važniji od fizičke privlačnosti.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

horoskopseksseksualne fantazijeseksualne želje