POMIRENJE NA POMOLU: Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić uživaju na Tajlandu (FOTO)

Starleta Stanija Dobrojević otputovala je u Kinu nakon raskida sa biznismenom Asminom Durdžićem, ali je odatle otišla na Tajland gde je stigao i on.

Kako piše Telegraf.rs, Asmin je posetio ovu daleku destinaciju u želji da mu Dobrojevićeva oprosti, a spreman je sve da uradi kako bi se to i desilo.

Asmin je prvo podelio kadrove iz hotela, na kojima se vidi ženska osoba crne kose, uz emotikon srca, i svi su odmah znali o čemu je reč.

Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Iako Durdžić nije potvrdio da je do pomirenja i došlo, biznismen se oglasio i otkrio šta se trenutno dešava u njihovom odnosu.

- Stanija je još uvek ljuta i bitno je da ja tačno znam njenu lokaciju, zasad čekam da mi otvori vrata, a nadam se da će da progovori sa mnom do Nove godine. Ja sam pod prozorom i sviram violinu... - rekao je Asmin očigledno se šaleći sa time što je prevalio toliki put, a do pomirenja još nije došlo.

On je takođe istakao da mu je Stanija rekla da ne dolazi, ali da se on zaputio za njom na svoju ruku.

Podsetimo, Aneli Ahmić je po ulasku u "Elitu" otkrila kako ju je navodno suprug Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević. S druge strane, starleta tvrdi da nije znala da je oženjen, dok Asmin kaže da sa Aneli nikada nije ni bio u braku.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Aneli AhmićAsmin DurdžićElitastanija dobrojević