NISMO DOBILI BLAGOSLOV ZA CRKVENO VENČANJE: Ivan Marinković progovorio o sklapanju braka sa Jelenom Ilić i planovima za budućnost

Učesnik brojnih rijaliti programa, Ivan Marinković juče je stao na "ludi kamen" sa svojom dugogodišnjom izabranicom Jelenom Ilić.

Bivši suprug pevačice Goce Tržan, odlučio je da venčanje obavi samo u društvu kumova, dok je svadba sa najbližim prijateljima planirana za nedelju.

- Izabrali smo petak, 15. septembar za venčanje, jer nam je baš tada godišnjica veze. Presrećan sam, kao i Jelena, ispunili smo zajedničku želju da se venčamo i postanemo zvanično muž i žena. U opštini smo bili samo sa kumovima, ali zato u nedelju pravimo gala proslavu u jednom restoranu za tridesetak najbližih prijatelja i rođaka. Crkveni brak planiramo, ali za nekih mesec dana, jer još nisam dobio blagoslov, kao ni papir o razvodu od Goce. Želimo da to bude u crkvi u Leskovcu, gde je Jelena krštena - rekao je Marinković, koji sa svojom novopečenom ženom ne planira da ide na medeni mesec, već razmišlja o preseljenju iz Beograda u njen rodni grad:

- Jelena i ja živimo u stanu moje majke, renovirali smo ga, još je ostalo nešto oko krova da se sredi i onda će sve biti onako kako smo želeli. Trenutno čekam angažman na jednoj televiziji, a ako do Nove godine ne bude ništa od toga, možda tu nekretninu zamenim nekom drugom i otputujem u Leskovac. Jelenini tamo žive, ona ima svoj stan i neke nekretnine koje treba da srede, pa možda tamo započnemo neki posao. U Beogradu je jako teško uspeti u poslu, dok je Leskovac modernizovan i ima puno prostora za napredak.

Ivan se nada da će sa Jelenom uskoro dobiti dete, koje će njoj biti prvo, a njemu treće.

- Beba će biti kruna naše dugogodišnje veze. Za početak bi nam i jedno bilo dovoljno, ali daće Bog da ih bude i više. Jelena je lepo prihvatila i malog Željka, ali nažalost, ja od njegovog rođendana u julu nisam u kontaktu ni sa njim, ni sa porodicom Kulić. Još uvek nisam pokrenuo postupak za starateljstvo nad sinom, trenutno sam na nultoj tački... Ispada da je sve što sam do sada uradio u komunikaciji sa detetom, bilo uzalud. Više ni sa Sinišom Kulićem nemam kontakt, jer u toj porodici niko nema zdravog razuma. Jedina opcija mi je da odem u Niš i zakucam im na vrata i vidim kako će da reaguju, a to će se uskoro desiti - kaže Marinković.

Bivši zadrugar prokomentarisao je učešće Miljane Kulić u "Eliti", ali i da li on planira da uđe:

- Za mene je Miljana dvorska luda koja ne razmišlja o svojim posledicama. Kulićima je rijaliti najbitniji u životu zbog novca, a kako će da funkcionišu i žive kada se jednoga dana sve to završi i ukine, mislim da ne znaju ni oni sami. Za razliku od njih, ja nikada ne bih ušao s porodicom. Sada imam drugačije prioritete, imam ženu i više nisam sam.

Podsetimo, Ivan Marinković bio je četiri godine u braku sa pevačicom Gocom Tržan, a u tom braku dobio je ćerku Lenu, koja ima 16 godina. Iz veze sa Miljanom Kulić ima vanbračnog sina Željka, koji ima pet godina i koga još uvek zvanično nije priznao.

Izvor: Informer.rs
Foto: jelena_ilic_b/Instagram

ivan marinkovićjelena ilićmiljana kulićvenčanjeZadruga