PRVI PUT U ŽIVOTU NISAM LAGAN: Nenad Aleksić Ša je novi učesnik "Elite" (VIDEO)

Sinoć je na rijaliti imanju u Šimanovcima održana emisija "Elita - Vanredno ubacivanje". Voditeljka Ana Radulović ugostila je u studiju RTV "Pinka" Mikija Đuričića, i repera i bivšeg zadrugara Nenada Aleksića Ša, koji je postao novi učesnik rijalitija "Elita".

Naime, Ša je domaćoj javnosti poznat po učešću u rijaliti programima "Farma" i "Zadruga". Četvrta sezona "Zadruge" koštala ga je braka sa bivšom ženom Ivanom.

Njegov ulazak u rijaliti niko nije očekivao, s obzirom na to da već neko vreme proživljava ljubavnu dramu otkako ga je supruga Vanja, ostavila nakon samo mesec i po dana braka.

Reper je u studiju otkrio kako će se ponašati u rijalitiju, da li se pomirio sa Vanjom i kako je reagovala na njegov ulazak u "Elitu".

- Nenade, kako si? - upitala je voditeljka.

- Ne znam kako se osećam. Po prvi put nisam lagan - kazao je Ša.

- On je meni pompezno najavio svoje venčanje, rekao mi je da je to drugačije, a ja sam se nasmejao. On je verovao u taj odnos, a desilo se da se raziđu jako brzo. Ne znam šta je problem, ali verujem da je Ša bio dobar prema njoj - kazao je Miki.

- Zvanično sam u braku. Mi smo popričali, a sve o tome ću otkriti u rijalitiju - rekao je Ša.

- Da li ulaziš da joj dokažeš vernost? - upitala je voditeljka.

- Nisam odustao. Ona je malo ljuta na mene. Ne bih sad previše o tome, ako bude prilike u "Eliti", ja ću to otkriti. Iz gluposti smo se rastali - rekao je Ša.

- Šta ti je rekla kada si je obavestio da ulaziš u "Elitu?" - upitala je voditeljka.

- Da ne zna zbog čega opet ulazim, kao i da sam ishitreno odreagovao. Rekla mi je da pokažem da sam dobar, ko sam i šta sam. Kriv sam ja, kriva je i ona - kazao je Ša.

- Ti nisi mlad, moraš da znaš. Kad vidiš da nekom nešto smeta kod tebe, malo to koriguj, ako treba. Drugo, nećeš nekog skroz menjati i braniti neke stvari. Brak je tolerancija. Ono što je jako važno, jeste da neko ima razumevanja - rekao je Miki.

- Mene ne zanima da se u rijalitiju ku*vam. Želim da sada pokažem sebe - kazao je Ša.

- U braku si na papiru, sad nisi sa njom zvanično. Ti ne znaš kako će se ona ponašati napolju - rekao je Miki.

- Da li misliš da će devojke u rijalitiju pokušavati da dođu do tebe? - upitala je voditeljka.

- Da, nihovo je da probaju, a moje je da ih odbijem. Ja znam šta hoću, a šta neću. Ona zaslužuje ljubav od mene, bila je iskrena i dobra, a ja nisam u svemu mogao da budem fer, jer su me remetile neke stvari iz prošlosti - rekao je Ša.

- Da li te bivša žena podržava? - upitala je voditeljka.

- Nisam dobio konkretnu podršku, ali treba da vodim računa, što bih ja rekao: "Karte su u njenim rukama" - rekao je Nenad Aleksić.

- Kakvo mišljenje imaš o kumi? - upitala je voditeljka.

- Vidim da nešto petlja, mislim da je rijaliti igrač koji želi da se dokaže, mislio sam napolju da će napraviti neki bum unutra - rekao je Ša.

- To je pričljivija verzija Ane Ćurčić, organizovani prevaranti - rekao je Miki.

- Šta očekuješ od svog učešća? - upitala je voditeljka.

- Da budem to što jesam, spreman da izađem iz rijalitija još jači nego što jesam - kazao je reper i zaputio se ka Beloj kući.

Nakon što je stigao na rijaliti imanje u Šimanovcima, reper je učesnicima "Elite" otkrio šta mogu da očekuju od njega ove sezone.

- Dobro veče svima, drago mi je što vas vidim, nisam očekivao da ću ući ove sezone, ali eto, život. Ja sam Nenad Aleksić, umetničko ime - Ša. Ko me zna - zna me, ko me ne zna - upoznaće me, nadam se da se nećemo svađati. Prvi put u životu imam tremu, nadam se da je ovo moje poslednje učešće u rijalitiju - rekao je Aleksić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Elitanenad aleksić šarazvodšaVanja AleksićVanja Ignjatović