NIJE SE DUGO ZADRŽAO U BELOJ KUĆI: Aleksandar Anđelković izbačen iz "Elite" (VIDEO)

Tokom emisije "Elita -Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević poveo je nominovane takmičare Jasminu Anu, Nikolu Bukilića i Aleksandra Anđelkovića u dvorište Bele kuće, da bi odigrali izazov koji im je spremio Veliki šef.

Voditelj je nominovanima za izbacivanje objasnio pravila igre. Nikola Bukilić je imao prednost i prvi je stigao do cilja, dok su Aleksandar i Jasmina Ana doživeli peh. Nakon završetka igre, Tanasijević je saopštio rezultate glasanja publike.

- Jedno od vas troje ima 71 posto glasova, drugo ima 22 posto, a treće ima 7 posto glasova. Ovog trenutka "Elitu" napušta Aleksandar Anđelković - saopštio je voditelj, a učesnici rijalitija pozdravili su se sa Anđelkovićem.

Aleksandar se nakon izlaska sa imanja pridružio voditeljki Dušici Jakovljević u studiju. On je sumirao utiske o svom učešću, a potom i napisao pismo u kom je imenovao narednog vođu.

- Šta misliš zbog čega si izašao? - upitala je voditeljka.

- Dao sam sebi malo vremena da se prilagodim, a shvatio sam da za to vremena u rijalitiju nema. Krivo mi je jer je Anđela uplakana zbog mog izlaska. Mi nismo forsirali naš odnos, sve je bilo spontano, ali mi je jako žao jer mi nismo nastavili dalje - rekao je Aleksandar.

- Zbog čega ti je krivo? - upitala je Dušica.

- Nisam rekao sve. Nikoli Bukiliću sam rekao nešto u vezi Ane Ćurčić, ali ne bih ni sad govorio detalje. Moja bivša devojka je radila kod Ane u salonu, tad joj je otkrila neke detalje o svom životu, kao i šta je radila tokom Zvezdanovog boravka u zatvoru. Otkrila je da je čuvala neku devojku iz Ukrajine u svom stanu - istakao je Aleksandar.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Aleksandar AnđelkovićElitaElita 7Zadruga 7 Elita