MediGroup obeležio deset godina postojanja (FOTO)

MediGroup, vodeća privatna zdravstvena mreža u Srbiji, juče je svečanom proslavom obeležila deceniju pružanja visokokvalitetnih medicinskih usluga.

Nastala pre deceniju spajanjem nekih od najstarijih i najcenjenijih privatnih zdravstvenih ustanova u zemlji, MediGroup danas posluje na više od 75 lokacija širom Srbije.

Od svog osnivanja, MediGroup je posvećen podizanju standarda zdravstvene zaštite za građane Srbije.

Marijana Vasilesku, generalna direktorka MediGroup sistema, istakla je prilikom svečanog obeležavanja jubileja da je decenija razvoja bila obeležena ekspanzijom kroz integraciju uglednih privatnih zdravstvenih ustanova u jedinstven i prepoznatljiv sistem.

Organizacija se kontinuirano fokusirala na inovacije i širenje mreže. Izgradnja snažnog odnosa sa pacijentima i ponuda vrhunske medicinske nege bili su ključni u postizanju ove izuzetne desetogodišnje prekretnice.

- Deset godina medicinske izvrsnosti – to je put koji je doveo MediGroup do ovog značajnog jubileja. Uspeh nije samo rezultat velikih brojeva. Ujedinili smo stručnjake, resurse, predanost inovacijama i strast kako bismo pružili najbolju moguću uslugu našim korisnicima, ali i značajno doprineli unapređenju zdravstvenog sektora u zemlji. Važan jubilej je i prilika da se osvrnemo na sve što je postignuto, i da se istovremeno zahvalimo svima koji su bili ključni deo našeg puta tokom proteklih godina. To su dragoceni korisnici, verni partneri, predani timovi i svi oni koji su verovali u viziju MediGroup sistema. U godinama koje dolaze, fokus će ostati na unapređenju medicinske prakse, digitalizaciji čitavog sistema i kontinuiranom unapređenju kvaliteta, razvoju inovacija i izgradnji boljeg zdravstvenog okruženja za sve građane Srbije - izjavila je Vasilesku.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Goran Zlatković

MediGroup