Šta je Robi Vilijams pokrio listom?

Robi Vilijams je naterao svog "kapetana" (kako ga on zove dok se slažu, a kada se ne slažu...) Gerija Barloua, koji je trenutno jedan od sudija britanskog šoua "The X Factor", da zarije lice u dlanove od blama.

Ako neko ume da nešto uradi na šarmantno otkačeni način, onda je to Robi, koji je, eto, ovog puta odlučio da je dovoljno da bude odeven u nekoliko palminih listova kada mu u goste dođe osam finalista šoua "The X Factor".

- Video sam Sinitu i pomislio "to je ono što želim da uradim". Šta mislite, momci? - rekao je Robi finalistima (fotografija gore) misleći, naravno, na pevačicu Sinitu koju su povezivali sa Sajmonom Kauelom, kreatorom šoua "The X Factor".

Sinita je pre dve godine smatrala da je sasvim "normalno" biti obučen u palmino lišće kada kamere američke verzije šoua "The X Factor" dođu u kuću Sajmona Kauela. O tom njenom "gegu" se dugo pričalo, a Sajmonova reakcija na njen autfit i nije bila baš pozitivna. Ako ko ne zna da krije svoja negativna osećanja, onda je to Sajmon Kauel.

Kako je ceo taj Sinitin "geg" sa lišćem izgledao pogledajte OVDE, ali ono što je nama zanimljivo jeste Robi koji je odlučio da je OK da dočeka svog prijatelja i njegove finaliste baš kao Sinita - u lišću i belim čarapama, ali odeven u veš boje kože. A sve kako bi pomogao Geriju da osam finalista "pretvori" u četvoro najboljih.

Ipak se Robi smirio, pre par godina ne bi bilo veša, nego samo lišće.

Foto: The Sun