ODLIČNO SE SNAŠAO U NOVOJ ULOZI, IMALI SMO STRUČNU POMOĆ: Mina Nedović progovorila o suprugu Nemanji i odgajanju ćerkice Talie

Manekenka Mina Milutinović i košarkaš Nemanja Nedović postali su roditelji u junu ove godine, devojčice kojoj su dali ime Talia. Posle dugog niza godina života u različitim državama i gradovima, dom su svili tamo odake su i potekli, u Srbiji.

Njihova porodica postala je bogatija za jednog člana, koji će prve korake napraviti upravo u Beogradu, okružena ljubavlju mame i tate, ali i baka i deka. U prvom intervjuu nakon što je postala mama, lepa manekenka kaže ovaj osaćaj nije mogla ni da sanja.

Ona je krasila svetske piste, a on igrao košarku u Americi, Španiji, Italiji, Grčkoj... Ipak, kada je manekenka ostala u drugom stanju vratili su se u domovinu.

- Život mi se promenio za 180 stepeni otkada sam postala mama. Promenili su se i prioriteti. Bebica mi je sada na prvom mestu, a sve ostalo ako se nađe vremena. To je nešto najlepše što može da se desi čoveku, tako da se ne žalim - kaže kroz osmeh Mina, koja je otkrila kako se Nemanja snašao u ulozi oca.

- On je tu za sve koliko može zbog obaveza i svega. Naučio je da menja pelene i hrani bebu. Super se Nemanja snašao u ovoj ulozi. Prosto smo u nekom ritmu od prvog dana, imala sam stručnu pomoć koja nas je naučila kako da sve postavimo otpočetka na svoje mesto. To je kjluč, da se od prvog dana uvede neki ritam - kaže Mina koja uz ćerku pravi prve korake kao majka.

Priznaje da nije lako, ali je lepo.

- Kada god vidim to malo stvorenje zaboravim na nesanicu i nespravanje, a imam sreću da mi je beba super, spava od deset uveče do šest ujutru, tako da se sve namestilo.

Mina i Nemanja su sa bebicom bili i na letovanju, a manekenka stiže i da se pojavi na raznim događajima i vidi sa prijateljima.

- Jako mi je bitno da imam svoj socijalni život, da se pojavim na događajima i vidim sa prijateljima. Bitno da je beba zbrinuta. Ona je sa bakama, tako da je u sigurnim rukama.

Na pitanje da li kao i većina mama koje imaju malu decu stalno gleda u mobilni telefon i zove, Mina kaže:

- Stalno proveravam telefon i pitam šta radi. Stalno sam na vezi sa bakama, malo sam kontrol frik po tom pitanju.

Izvor: Blic.rs
Foto: neda1624/Instagram

Mina Nedovićnemanja nedovićtop_slider