ON JE MONSTRUM, SAMA ĆU ODGAJATI DETE: Aleksandra Nikolić iskreno o trudnoći i odnosu sa bivšim verenikom Filipom Carem

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić oglasila na TikToku povodom svoje trudnoće, i tom prilikom dotakla se bivšeg partnera Filipa Cara.

Nikolićeva je već ispričala da je u trećem mesecu i da čeka devojčicu.

- Zbog nje ću se boriti i izdržati sve jer će moja preslatka devojčica imati sve. Filipa ne bih da komentarišem, on je nečovek za mene i monstrum, i da umre, ne zanima me. Želela sam da budemo u korektim odnosima, ali to je džabe. Od njega ne tražim apsolutno ništa - rekla je Aleks i dodala:

- Ne nerviram se, trudim se da nekako izguram sve ovo. Ljudi, desilo se nešto prelepo, nešto što sam uvek želela, jako sam srećna iako okolnosti nisu najbolje, iako je otac takav, nažalost. Ja sam saznala nekoliko sati pre emisije sa Anom Ćurčić, gospodin je bio upućen u sve. Ja sebe ne vidim pored takvog čoveka, i ne bih ni jednoj osobi na svetu poželela takvog muškarca. Neću učiti dete da ne voli tatu, kad poraste neka radi šta želi. Nisam ovo želela naravno, ali desilo se i šta je tu je, sama ću odgajati dete, naravno - dodala je ona i zaključila:

- On je navikao da se čupa preko mene, ali ovog puta neću dozvoliti jer nisam dužna. Ta politika, meni je dete najbitnije, neka zaboravi.

Izvor: Blic.rs
Foto: alex_mima_official/Instagram

Aleksandra NikolićFilip CartrudnoćaZadruga