BIVŠA ZADRUGARKA VIŠE NEĆE DA ĆUTI: Aleksandra Nikolić optužila Filipa Cara za fizičko nasilje (FOTO)

Pobednica šeste sezone rijaliti programa "Zadruga" Aleksandra Nikolić nakon raskida veridbe sa Filipom Carem juče je potvrdila da je u drugom stanju, te da nosi njegovo dete.

Nikolićeva je otkrila da je u trećem mesecu trudnoće, te da će u aprilu naredne godine na svet doneti devojčicu, koju će sama odgajati.

Nakon oglašavanja bivšeg verenika i saznanja da se tokom veze sa njom dopisivao sa bivšom devojkom Majom Marinković, Aleksandra je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram šokirala fanove otkrićem da je on bio nasilan prema njoj, kao i da Marinkovićeva ima njegov intimni snimak.

- Dečko se uka*io zbog fotografija i video poziva na kojima se samozadovoljava! Da mu dotična ne pusti u javnost. Ja sada kažem prvi put javno - da, bilo je nasilja od strane Filipa Cara! Ja mogu na poligraf da odem što se tiče svega! A ti, skote, pošto si već pretio da ćeš kačiti moje slike i snimke, to govori o tebi koliko si jadan i bedan - napisala je Aleks i dodala:

- Da li stvarno neko može da pomisli da bih otišla od njega trudna da me je gledao kao kap vode na dlanu? Dete neće ići kod ovakvog čoveka, koji je za dva dana spavao šest sati. Razmislite i zašto.

Foto: alex_mima_official/Instagram
Foto: alex_mima_official/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: alex_mima_official/Instagram

Aleksandra NikolićFilip CarZadruga