TI, VEČITA LAŽNA ŽRTVO I MONSTRUME: Filip Car pobesneo nakon optužbi bivše verenice Aleksandre Nikolić za nasilje (FOTO)

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić optužila je bivšeg verenika, Filipa Cara, za nasilje i konzumiranje nedozvoljenih supstanci.

Kontroverzni Hrvat na svom profilu na društvenoj mreži Instagram odgovorio na prozivke i optužbe bivše izabranice, koja nosi njegovo dete.

Navodno, Aleksandra će večeras na televiziji "Pink" otkriti detalje njihove turbulentne ljubavne veze što je Cara dodatno isprovociralo.

- Dotična je bolesna i luda, ali transparentno! Neću druge ljude da petljam! Ti, večita lažna žrtvo i monstrume, me zanimaš i tebe čekam da javno kažeš sve laži koje privatno pričaš ljudima! A sutra će vam biti pre emisije sve plasirano da se razjasne stvari! Nisam više toliko glup pa na vreme snimim i pripremim sve kada nanjušim šta može da mi se desi. Prošle godine sam po*ušio foru, ove godine ne! - napisao je on i dodao:

- Videćemo ko je dobijao pretnje. Dajte mi, molim vas, ime i prezime te devojke iz Zagreba. Zagreb je na 100 kilometara od mene, a ti si kao čula tu priču, a nikad čula. Sve će vam biti jasno, kome god je bilo čudno zašto su mi se neke stvari dešavale. Ko god ima malo mozga, shvatiće. Sada sam na večeri, pa mi se ne da. Mi ćemo u aprilu, kada se sve završi, sudski sve rešiti.

Foto: filip_car_capo_ck/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: filip_car_capo_ck/Instagram

Aleksandra NikolićFilip CarZadruga