IZAZVAO BURNE REAKCIJE: Nikola Jovanović Predsednik novi je učesnik "Elite" (VIDEO)

Bela kuća u Šimanovcima sinoć je postala bogatija za dva učesnika. Voditeljka Dušica Jakovljević otkrila je da će se učesnicima "Elite" prvi priključiti Nikola Jovanović, poznatiji kao Predsednik. Voditeljka i novinari pokušali su da saznaju nešto više o novom učesniku rijalitija.

- Nisam Tiktoker, sebe gledam veličanstvenijem od toga. U privatnom životu sam programer, a u javnom životu mogu biti Jutjuber, budala ili najinteligentniji čovek kog poznajete. Najveća inteligencija leži u tome da čovek bude budala i vrati se u stanje inteligencije kad to želi. Smatram da je rijaliti za određene ljude fakultet - rekao je Predsednik.

- Kako misliš da ćeš ti ući i izaći? - pitala je novinarka.

- Smatram da mogu da se prilagođavam svim nivoima, mogu da bduem i glup i inteligentan, smara me da budem previše konstantno inteligentan ili glup. Čovek treba da bude konstantno promenjiv. Imam 26 godina - rekao je Predsednik.

- Zašto Predsednik? - pitala je novinarka.

- Dugo si se krio iza tog imena - rekao je novinar.

- Krio sam se jer sam imao neki cilj, hteo sam da budem prepoznatljiv sa 18 godina i onda me je smorilo kad sam dostigao cilj. Na Tiktoku sam dokazao da svojim glasom mogu da budem prepoznatljiv - rekao je Predsednik.

- Dakle, Nikola Jovanović Predsednik je Tiktoker, Jutjuber i programer. Da li si predstavljao lažni život na društvenim mrežama? - pitala je Dušica Predsednika.

- Apsolutno ne, jer smatram da lažan život nije otići u hotel koji košta 150 evra po noći - rekao je Predsednik.

- Čime si došao večeras u Šimanovce? - pitala je novinarka.

- Hamer limuzinom koju sam platio na sat - rekao je Predsednik.

- Znači, da ti tome težiš, a nemaš pare da kupiš - rekao je novinar.

Nakon intervjua u studiju, Jovanović je stigao u Belu kuću i predstavio se budućim cimerima.

- Ja se zovem Nikola, možete me zvati Predsednik. Sigurno neću težiti pričama koje su tužne i proste... Bavim se onlajn svetom, je l' sam pevač?! Pa ne, al sam se sprdao. Iz Umčara sam, to je selo pored Beograda. Sebe smatram jedinom osobom koja nije prljava, u smislu poroka. Imam 26 godina - rekao je Nikola.

Predsednik je svojim predstavljanjem izazvao burne reakcije kod većine učesnika "Elite".

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7Nikola Jovanović Predsednik