ONA JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV: Filip Car progovorio o Aleksandri Nikolić i detetu koje očekuju (VIDEO)

Novinari emisije "Premijera - Vikend specijal" posetili su Filipa Cara u Opatiji kako bi sa njim razgovarali o raskidu sa Aleksandrom Nikolić, ali i sukobima sa Majom Marinković.

- Care, koja je tvoja najveća ljubav, da li je to Dalila, Maja, Aleks - upitao je novinar Filipa.

- Pazi, ja pamtim jednu ljubav iz svoje mladosti, to je devojka iz srednje škole, ona je sada i udata - rekao je Car.

- Pa, ti si bio već sa udatom ženom, nije ti to strano - konstatovao je novinar televizije "Pink".

- Ma, bio sam i sa njenim mužem - rekao je Car duhovito, pa dodao:

- Moja najveća ljubav i osoba prema kojoj sam imao najveću emociju je Aleksandra. I uvek ću imati najveću emociju prema njoj. I to njeno stanje u kojem se nalazi sada, mi smo na tome radili, na detetu. To je nešto što je prelepo.

- Da li si čuo šta je Dalila rekla kad si ti u pitanju - upitao je novinar Cara.

- Posle j*banja, nema kajanja. Ja se ne kajem zbog odnosa sa njom. Bio sam sa njom, jer sam ja tako hteo. To je možda životna škola i stanica koju sam morao da prođem, da bih shvatio neke stvari. Sve što je brzo, je i kuso. Imam more grešaka, ali sam od nekih izvukao pouku, da bih sutra bio bolji. To je period mog života koji je bio takav, kakav je bio - rekao je Filip.

- Da li je Maja Marinković jedna od najfatalnijih žena s kojima s bio - upitao je voditelj tridesetjednogodišnjeg Hrvata.

- Sve su one na isti kalup. Svima njima sam ja loš, kad nisu sa mnom, a dobar kad sam pored njih. Nije Maja kriva, već ja. Dok sam bio sa Aleks, ona je na sve načine pokušavala da dođe do mene. Kada su Aleksandri ludovali hormoni, nije znala da li će zadržati trudnoću i šta će raditi, onda je otišla u Beograd, a ja sam bio u nekom lošem stanju, te je Majina poruka došla u pravom trenutku. Maja je devojka samo za premostiti neku brigu. Ružno je što sam ja nakon svega stupio u kontakt sa njom - rekao je bivši zadrugar.

- Da li su snimci koje je Maja objavila od ove godine, ili od ranije - upitao je novinar emisije "Premijera - Vikend Specijal" Cara.

- Da li ti ja zvučim kao neko ko bi rekao da je sa nekim zbog fanova, ili zbog para? Stupio sam kontakt sa Majom, to je istina. Ona je mene zvala u novi stan, koji je iznajmila, a ja nisam imao u planu da se vidim sa njom. Da ja sad pokažem njene propuštene pozive, čovek bi se šokirao. Evo, koliko me je puta zvala. Načinio sam veliku štetu Aleksandri i sebi. I da sam napravio najveću grešku sa Majom, koja je nešto najgore učinila mojoj porodici i meni, mislim da je Aleksandra napravila najveći problem jer je otišla u emisiju i rekla sve ono. Kad je povrediš, takva je. Luduju joj hormoni, jer je u trećem mesecu. Teško ćemo se pomiriti, jako mi je krivo, ali će nas dete povezivati celog života. Jako je volim, samo ja znam kako mi je - kazao je Filip.

- Postaješ otac za par meseci, kako se osećaš povodom toga - upitao je novinar Cara.

- Jako sam uzbuđen, godinama to želim. Mislio sam da će biti dečak, ali kad sam čuo da je devojčica, obradovao sam se još više. To je nešto što mi je posebno, željno očekujem sve to. Aleks bi želela da se ćerka zove Talija, ali to mi se ne dopada. Kako da baba bude Slovenka, a ona Talija? Talija, Talijani, to mi je glupo. Ja sam napravio spisak kako bih ja želeo da se zove, a ona neka odluči. Na kraju krajeva, neka je živa i zdrava - kazao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: alex_mima_official/Instagram

Aleksandra Nikolićemisija Premijera Vikend SpecijalFilip Carmaja marinkovictelevizija pinkZadruga