NISAM SE SNAŠLA U RIJALITIJU: Jovana Tattoo izbačena iz "Elite" (VIDEO)

Tokom emisije "Elita - Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević poveo je po nominovane učesnike Jovanu Cvijanović, Jovanu "Tattoo" i Bogdana Ilića Kibu u jednu prostoriju na rijaliti imanju u Šimanovcima da bi odigrali igricu koju im je pripremio Veliki šef.

Jovana Cvijanović je pobedila u igrici, te su se njoj duplirali glasovi.

- Jedna osoba od ove tri ima 85 odsto glasova, druga ima 9 odsto i treća ima 6 odsto. 85% glasova gledalaca ima Jovana Cvijanović, Kibo ostaje u "Eliti", a Jovana "Tattoo" napušta rijaliti - rekao je voditelj.

Takmičari su se pozdravili sa njom, te se ona uputila ka studiju gde će obaviti razgovor sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je u studiju izbačenu Jovanu "Tattoo", te je sa njom porazgovarala o njenom učešću.

- To sam više puta rekla, nisam se snašla, bilo je previše ishitreno s moje strane. Nisam stizala da pratim ovo od posla, sada mi je lakše, pao mi je kamen sa srca - rekla je Jovana.

- Prošli put je bila Maša, imaš podršku svojih prijatelja i ona je rekla da si potpuno drugačija, nasmejana. Šta ti je smetalo - rekla je voditeljka.

- Svađe mi smetaju. Ja imam neke komplikacije kod kuće, svi koji me poznaju rekli su mi da se neću snaći. Barem, ako ništa, probala sam - rekla je Jovana.

Nakon odgledanog profila, Jovana je napisala pismo u kom je imenovala novog vođu, nakon čega je nastavila razgovor sa voditeljkom.

- Ja mislim da si ti osoba koja zaslužuje samo najbolje da joj se desi - rekla je Dušica.

- Posle svega i ja to isto mislim, svi smo mi teški na neki način, samo treba čovek samog sebe da pobedi, da ću oprostiti nekim ljudima, da poradim na sebi da postanem bolja osoba - rekla je Jovana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Bogdan Ilić KiboElitaElita 7Jovana CvijanovićJovana Tattoo