DUŠO, PRATIM TE SVUDA: Damir Handanović objavio romantičnu fotografiju sa suprugom Dubravkom Đedović

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i kompozitor, aranžer i direktor CEBEF-a Damir Handanović 6. avgusta jedno drugome zavetovali su se na večnu ljubav.

Zaljubljeni par svadbeno veselje upriličio je u jednom restoranu na Avali, a uz mladence su ovog posebnog dana bile i brojne poznate ličnosti.

S obzirom na to da je venčanje bilo intimno i bez prisustva medija na društvenim mrežama pojavila se samo jedna fotografija četrdesetpetogodišnje Dubravke i njenog devet godina mlađeg izabranika dok stoje ispred matičara.

Handanović je sada na svom Instagram profilu objavio prvu fotografiju sa venčanja sa suprugom na kojoj se njih dvoje drže za ruke i kratko napisao:

- Dušo, pratim te svuda!

Na romantičnoj fotografiji može se videti bračni par kako silazi niz stepenište, dok se sa obe strane nalaze sveće i cvetni aranžmani.

Podsetimo, Dubravka i Damir su se upoznali na teniskom turniru "Serbian open", a kako su mediji preneli, nakon nekoliko dana poznanstva, kompozitor je ministarki rekao da će jednog dana živeti zajedno, na šta se ona samo nasmejala.

Inače, Dubravka iz prvog braka sa uspešnim francuskim advokatom Kristoferom Negreom od kojeg se nedavno razvela, ima dvoje dece.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: sanja.handanovic/Instagram

damir handanovićDubravka Đedovićtop_slider