NISAM ŽELELA DA TRPIM U BRAKOVIMA: Nataša Bekvalac iskreno o tri razvoda

Pevačica Nataša Bekvalac kaže da je imala velikih problema sa zlobnim i sujetnim ljudima na početku karijere, te i da nije umela da se nosi s podmetanjem nogu, koje nije bila u stanju da prepozna. Ona je ispričala da je menadžer, s kojim je ubrzo počela da sarađuje, uzeo stvari u svoje ruke, pa joj je objasnio da ne sme da bude naivna i da je u redu da se ponekad uzvrati istom merom.

- Roditelji su mi bili strogi i vaspitavali su sestre i mene odmalena da budemo dobri ljudi. U Novom Sadu sam bila ušuškana, svi su me znali jer to nije mali grad, pa je dolazak u Beograd bila velika promena. Tek tada sam videla dokle može da ide ljudska zloba i zavist i nisam umela da se nosim s tim. Estrada je puna zla, ali je važno da ga prepoznate na vreme da biste se odbranili. Nisam mogla da se snađem, ali sam kasnije upoznala čoveka koji mi je postao menadžer i od tada sve ide mnogo lakše - ispričala je Novosađanka i objasnila kako je menadžer uspeo da je nauči cakama.

- Menadžer me je šlifovao i stalno mi pričao da je u redu da ponekad postoje i negativni komentari. Morala sam brzo da naučim šta ovaj posao nosi i kakav je svet šou-biznisa. Pogotovo ako ste žena, tu ima mnogo posla.

Nataša kaže da je sigurnost porodice bio glavni razlog što je rešila da proba da se progura na estradnom nebu.

- Znala sam da je muzika nešto čime želim da se bavim, ali za estradu morate da budete prefrigani. Rešila sam da se probijem preko festivala, znala sam da je to mesto gde će narod da me zapazi. Rekla sam sebi u startu da ne treba da se plašim neuspeha, da idem da probam, da ne zavisim ni od koga i da uvek imam gde da se vratim. Porodica mi je uvek bila važna, tako da sam imala tu bazu, koja mi je davala snagu da idem napred - ispričala je pevačica.

- Moji su od mene imali velika očekivanja. Zato sam upisivala najteže škole. Nisam nikad htela moje da izneverim, ali sam, s druge strane, bila toliko otvorena osoba da kažem šta želim. Iako smo imali druge planove za mene, kad sam shvatila da želim da budem pevačica, sela sam s roditeljima da popričamo. Kad su videli koliko je moja ljubav prema muzici jaka, odmah su me podržali i tu sam zaista imala sreće.

Nataša kaže da je imala više brakova jer se od starta ludo zaljubljivala u partnere s kojima je bila, čak iako nije bila sigurna da je to ljubav za ceo život.

- Moji roditelji su imali stabilan brak, koji je trajao čak i kad je bilo ozbiljnih trzavica. Nalazili su kompromise za sve, a ja to nisam umela u odnosima. Volela sam svakog muškarca s kojim sam ušla u brak i udavala sam se čak iako sam u nekim trenucima sumnjala da to može da potraje. Takva sam i kad vidim da nešto ne ide, ne želim da trpim, pa nek je i po cenu razvoda.

Izvor: Kurir.rs/Srpski telegraf
Foto: Miloš Nadaždin

brakmuzička karijeranataša bekvalacrazvodtop_slider