MALA BIBA: Danijel Alibabić obeležio mesec dana od rođenja ćerkice Iman Tomne (FOTO)

Poznati pevač Danijel Alibabić pre tačno mesec dana sa suprugom Oliverom Bibom Barović dobio je drugo dete.

Biba i Danijel postali su roditelji devojčice za koju su odabrali neobično ime Iman Tomna, a danas je naslednica poznatog para napunila mesec dana.

Ponosni otac ovim povodom oglasio se na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram i objavio fotografiju preslatke ćerkice, za koju je istakao da neodoljivo liči na svoju majku, te da će prve dane s naslednicom dugo pamtiti.

- Prvih mesec dana male Bibe! Ne brini, ćerko, pamtićemo ovih prvih mesec dana - napisao je duhovito tridesetpetogodišnji muzičar, aludirajući na to da je devojčica bila nemirna nakon dolaska u porodični dom.

Posle objave crnogorskog pevača usledili su komentari njegovih kolega i fanova koji su se usaglasili da je devojčica "slika i prilika" svoje majke.

Podsetimo, Olivera i nekadašnji pevač grupe "No Name" na večnu ljubav zavetovali su se krajem avgusta 2021. godine. Glamurozno svadbeno veselje upriličeno je u Kotoru na prvu godišnjicu braka zaljubljenog para, a njihovom slavlju prisustvovao je i sin Mihailo, koji je na svet došao 7. januara 2022.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: danijel_alibabic/Instagram

danijel alibabićIman Tomna AlibabićMihailo AlibabićOlivera Biba Barovićtop_slider