TRETIRAĆE VAS KAO KRALJICE: Muškarci rođeni u pet znakova Zodijaka najviše brinu o partnerkama

Svaka žena priželjkuje da kraj sebe ima muškarca koji će činiti da se pored njega oseća kao kraljica, ali samo oni koji pripadaju pojedinim horoskopskim znakovima, imaju prirodni talenat da svoje lepše polovine drže kao malo vode na dlanu.

Prema tumačenju astrologa, ukoliko vaš partner pripada nekom od ovih znakova – prava ste srećnica.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj lojalnosti i čvrstoj odlučnosti. Kad Bik voli, on voli snažno i potpuno. Njegova partnerka može očekivati doručak u krevetu, masažu nakon napornog dana i stalne male gestove koji pokazuju koliko je njen izabranik ceni.

Rak

Emotivni i nežni, Rakovi su znakovi koji intuitivno razumeju potrebe svoje partnerke. Stalno će tražiti načine kako da iznenade svoju bolju polovinu, bilo buketom omiljenog cveća ili izletom na mesto gde se dogodio prvi poljubac.

Devica

Iako su poznate po tome da su veliki kritičari, Device duboko brinu o svom partneru. Često će uhvatiti sebe kako analiziraju šta je njihovoj partnerki potrebno i trudiće se da svakodnevno zadovolji te potrebe, barem kroz omiljeni desert ili toplu kupku nakon dugog dana.

Vaga

Vage obožavaju sklad i harmoniju, pa su prirodno sklone tome da udovoljavaju drugima. Za svoju partnerku pripremaće redovno večere uz sveće, vodiće računa o značajnim datumima i uvek će pažljivo slušati šta partnerka ima da im kaže.

Škorpija

Strastvena Škorpija će se uvek pobrinuti za to da se njegova partnerka oseća poželjno i voljeno. Ovaj znak smatra da je za romantiku uvek dobar trenutak – bilo da je reč o putovanju na egzotičnu destinaciju ili o gledanju filma u krevetu. Škorpija će uvek pronaći način da izrazi svoju strast.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

astrologijabriga o partnerubrižan muškaracbrižan partnerhoroskophoroskopski znacihoroskopski znakzodijak