OČARALA SVE MUŠKARCE U BELOJ KUĆI: Danka Grujić nova je učesnica "Elite" (VIDEO)

Sinoć su na televiziji "Pink" održane emisije "Vanredno ubacivanje" i "Pitanja novinara". Bela kuća u Šimanovcima postala je bogatija za tri učesnika.

Prvi je na rijaliti imanje u Šimanovcima ušao Adam Đogani koji je uspeo da svojim izjavama uzdrma vezu Milice Veličković i Borislava Terzića Terze.

Nakon Adamovog ulaska, voditeljka Dušica Jakovljević, u studiju je ugostila novu učesnicu "Elite", Danku Grujić. Danka se bavi manekenstvom i dizajniranjem haljina i devojka je koja će stasom skrenuti veliku pažnju na sebe.

Grujićeva je sigurnim korakom ušetala u studio "Pinka", a kakve ambicije, želje i nadanja ima kad je njeno učešće u pitanju, otkrila je voditeljki i novinarima.

- Kako si, kako se osećaš - pitala je voditeljka novu učesnicu.

- Nisam tremaroš i jedva čekam da uđem - rekla je Danka.

- Mediji su te povezivali sa našim popularnim teniserom, Viktorom Troickim - pitala je voditeljka.

- Nisam očekivala da će se to tako brzo saznati. Nisam želela da uđem sa tom pričom. Jako sam emotivna i ne znam kako ću to da sakrijem. Ne bojim se napada i znam veoma dobro da uzvratim - rekla je Danka i dodala:

- Simpatični su mi Aneli i Janjuš, Miljana mi je uvek isto zanimljiva.

- Da li si sama? - pitao je novinar.

- Sama sam, imam 31 godinu i nikada nisam dobila ovoliko komplimenata kao večeras. Ja trenutno ne vidim nekog muškarca koji bi mogao da mi parira, sada kad sam starija, više gledam neke manire i tako - rekla je Danka.

- Znači Bebica. A kakav ti je Mensur? - dobacio je novinar.

- Lep je dečko i zaštitnički je nastrojen prema ženama, drugo ne mogu da komentarišem dok ga ne upoznam - rekla je Danka.

- Gde bi volela da sedneš? - pitala je novinarka.

- Tu, negde, gde sedi Miljana, pored Đedovića, tu sede veće pričalice, kao što sam ja - rekla je Danka.

Nakon intervjua u studiju, Danka je ušla u Belu kuću i izazvala reakciju cimera. Muški deo učesnika "Elite" odmah je zapazio atraktivni izgled nove takmčarke, dok su je žene odmerile od glave do pete. Grujićeva se potom predstavila učesnicima rijalitija.

- Dobro veče, ja sam Danka Grujić. Ranije sam se bavila modelingom, a do skoro sam radila u kladionici. Imam trideset i jednu godinu - kazala je Danka.

- Da li je moguće da ti se desi ljubav ili seks u rijalitju? - upitala je Miljana Kulić novu cimerku.

- Teško, ali nikad ne reci nikad. Ovan sam u horoskopu - kazala je Danka.

Nakon što se upoznala sa novim cimerima, Danka je došla do Mensura Ajdarpašića, ali on nije bio raspoložen za upoznavanje.

- Zdravo, ja sam Danka - rekla je ona.

Mensur je pokušao da ignoriše Grujićevu, ali je ovlaš dodirnuo po ruci i odmah otišao.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Danka GrujićElita