TASTE OF PLANET 2023: Predstavljanje nacionalne kuhinje Indonezije i zatvaranje festivala na platou ispred TC "Promenada"

Udruženje građana "The Best Events" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i ove godine organizuje Festival nacionalnih kuhinja "Taste of Planet" koji će se održati u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji ispred TC "Promenada" u periodu od 23. do 28. oktobra.

Tokom šest festivalskih dana, imaćemo čast da ugostimo Ambasadore, predstavnike Ambasada i nacionalnih saveta koji će nam predstaviti raznovrsne ukuse svoje nacionalne kuhinju kao i bogat kulturno-umetnički program.

U autentičnim drvenim kućicama posetioci će imati priliku da probaju specijalitete iz celog sveta, kao i tradicionalna jela karakteristična za područje Vojvodine.

Generalni pokrovitelj festivala je kompanija "Coca-Cola", a sponzor "Heineken" sa brendom "Zaječarsko".

U subotu, 28. oktobra u 18.00h na platou ispred TC "Promenada" je zatvaranje festivala i predstavljanje nacionalne kuhinje Indonezije.

Na događaju će nastupiti Bidadari Dance Studio, koji će publici predstaviti indonežanski ples.

Svi prisutni imaće priliku da degustiraju specijalitete nacionalne kuhinje Indonezije.

Više o festivalu možete saznati na linku: http://communications.rs/tasteofplanet2023/

Autor: Nadlanu.com
Foto: CMC

Bidadari Indonesian Dance Studiocolor media communicationsfestival nacionalnih kuhinjaindonezijaTaste of PlanetTaste of Planet 2023tc promenada