NEĆEMO DA LAŽEMO DA JE SVE IDEALNO: Petar Mitić iskreno o braku sa Ivanom Pavković

Ivana Pavković i Petar Mitić važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a iako deluje da je sve idealno u njihovom braku, priznaje da često imaju trzavice.

- U našem slučaju ja uvek kažem, samo dogovor kuću gradi, pa i vezu, pa i brak. Moraš da se trudiš da očuvaš brak i pozitivnu atmosferu. Ljudi se dosta udalje kada nema dobre komunikacije, kod nas je to sve super. Bukvalno moraš da se trudiš da očuvaš neke stvari, da se problemi ne guraju pod tepih - rekao je Petar i otkrio kako neguju njihovu ljubav:

- Dovoljno je samo negde otići, promeniti prostor ili izvesti suprugu na neku prijatnu večeru, kupiti neki skroman poklon, recimo cveće, parfem... Ništa specijalno, moja supruga nije zahtevna - ispričao je pevač i dodao da u njegovom i Ivaninom braku nije sve idealno.

- Nećemo da se lažemo da je sve idealno, mada smo u poslednje vreme baš zauzeti i nemamo ni vremena da se posvađamo, ali to uvek budu neke glupost - objasnio je Mitić o sa osmehom progovorio o razlogu poslednje svađe.

- Evo ja ću da vam ispričam. Poslednji put sam se svojski trudio da smirim svoju ženu jer je bila opterećena ovim slavljem, žensko kao žensko. Želela je da sve bude pod konac ali to tako ne može - kroz smeh je ispričao, dok se Ivana našalila da je samo reč o njenoj bezazlenoj histeriji.

Podsetimo, Ivana Pavković i Petar Mitić uplovili su u emotivnu vezu 2013. godine, a upoznali su se tokom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Par se venčao 2016. Krajem iste su dobili sina Vujadina, a 2022. godine i blizance Vojina i Vuka.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: ivanapavkovic/Instagram

Ivana Pavkovićpetar mitićtop_sliderzvezde granda