SATKANI SU OD LAŽI I PREVARA: Maja Marinković žestoko oplela po Aleksandri Nikolić i Filipu Caru

Bivša zadrugarka Maja Marinković progovorila je o svom emotivnom statusu i pomirenju Aleksandre Nikolić i Filipa Cara.

- Imaš folirante koji pobede, kao što je, recimo, Aleksandra. Što je najgore, narod popije tu priču. Narod voli da vidi mučenice koje plaču, a kad si jak i borben, to ne vole. Ja mislim da je Filipova i njena ljubav prava i da su rođeni jedno za drugo. Meni je drug rekao da u životu nije video veću rijaliti jadnicu. Ona će sedeti kod kuće i čekati njega dok je vara i radi ko zna šta. Javno te prevari, kaže da mu je tvoja trudnoća najveća kazna, a onda mu tim posle oprostiš. Meni je drago što sam ja njega raskrinkala i iskulirala i nisam otišla u to njegovo selo. Naravno da postoje pozivi kad smo se mi čuli, mesec i po dana, konstantno. Naravno da, ako sam videla propuštene pozive, da ću da ga pozovem. Njih dvoje su toliko u mulju i dave su u njemu, satkani su od laži i prevara. Stvoreni su jedno za drugo. Dok oni prose na TikToku, ja putujem. Kako ih nije sramota?! Ja to u životu sebi ne bih dopustila. Ako im Jaško bude kum, ja ću biti kuma - rekla je Maja.

Marinkovićeva je otkrila i da li trenutno postoji neki muškarac u njenom životu, te da li je ponovo zaljubljena.

- Slobodna sam, nisam zaljubljena, imam simpatiju, ali sam slobodna. Neka ostane enigma da li je poznat, podrazumeva se da je slobodan. Naravno da jeste, dosta je bilo tih nekih stvari - rekla je starleta i otkrila kada se poslednji put čula sa Carem:

- Nismo se čuli od Pariza, nemam vremena da pratim šta se tu dešava, ja sam rekla da će se oni pomiriti, ali toliko su mi jadni i smešni, prose od fanova po TikToku, nije očekivao od mene da ću sve ono da objavim, ali sam htela da dokažem istinu, da ljudi vide da ja nisam luda - rekla je Marinkovićeva.

Buduća učesnica "Elite" progovorila je i svom bivšem partneru, Marku Janjuševiću Janjušu.

- Janjuš i ja smo definitivno završena priča, najviše me je pogodilo kad me je ostavio trudnu, tu sam ga precrtala za ceo život. Uvek ću imati etiketu najgore, ali bolje, nego da me žale. Ja znam kako je meni bilo u tom trenutku i od tada, za mene, on više ne postoji. Posle dve godine ne ulazim u dubinu toga, nije opravdanje: "Nisam ti verovao". Ne možeš da se poneseš kao nečovek u tom trenutku, on se meni nije javio na telefon. To mi je ostalo urezano u glavi i nikad to ne bih mogla da mu zaboravim. Ja sam tada bila jako loše psihički, ali on mene nije hteo ni da vidi, ni da čuje. Nikad ne bih hvatala nekog na dete, taj odnos je u startu osuđen na propast - rekla je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Aleksandra NikolićElitaFilip Carmaja marinkovicmarko janjusevic janjus