U BOJI KAFE I ČOKOLADE: Jesen je idealna za manikir u braon tonovima

Manikir u toplim tonovima kafe ili čokolade je idealan za jesenje dane.

Lakovi za nokte u braon tonovima pogodni su za svaku priliku, ali u isto vreme, ova boja ne može se smatrati trivijalnom u dizajnu noktiju. Za one dame koje su umorne od crvenih noktiju i žele nešto da promene, mi vam savetujemo da to budu topli tonovi čokolade, kafe i kapućina, jer kako kažu nail art umetnici, ovo su najmodernije boje jeseni.

Braon lak za nokte možete nositi u kombinaciji sa šljokicama i stvoriti najspektakularniji jesenji miks. Da vaš manikir izgleda elegantno i bude pravi praznik za oči, kombinujte braon i bež nijanse sa zlatnim šljokicama ili jednostavno sa glatkim zlatnim premazom.

Naglasak na domali prst je još uvek u modi. Nokte možete da namažete lepom nijansom braon laka, a nokat domalog prsta naglasite nekim svetlijim tonom ili ukrasite nalepnicom ili šljokicama. Mat lakovi za nokte posebno lepo izgledaju u braon i bež boji i oni su savršeni pratilac uz vaš jesenji trenč mantil!

Dijamanti i trouglovi ne predaju svoje pozicije i ponovo su u modi ove jeseni - kreirajta geometrijske šare na noktima i napravite svoj jedinstven dizajn.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

braon bojačokoladakafalak za noktenokti