NEKADA JE NORMALNO NAĆI DRUGOG PORED PARTNERA, JER ĆE TO MOŽDA SPASITI ODNOS: Jelena Karleuša šokirala javnost stavom o preljubi u braku

Odnos Jelene Karleuše i Duška Tošića intrigira javnost već dugi niz godina, a pevačica tvrdi da ona i fudbaler i dalje žive zajedno i da se ne razvode.

Kako je sada izjavila, u emisiji "Male stvari" na "Hype" televiziji, ona nema problem sa tim da je suprug prevari, ako će to spasiti brak.

- Onog momenta kada ti više ne želiš i ne osećaš isto prema svom partneru, zar nije negde normalnije tražiti neki momenat zadovoljenja koji će možda spasiti taj brak. Tražiti drugog pored partnera, koji će spasiti brak. Brak može da opstane čak i kada ljudi svesno traže neku vrstu razonode. Na neki način takve potrebe treba ispuniti i dozvoliti im da sa svojim partnerom uživaju - rekla je pevačica.

Karleuša je zatim ispričala da bi Dušku prešla preko prevare, ali pod jednim uslovom.

- Sve dok ja ne saznam i ne vidim svojim očima, to je sasvim okej. Problem je kada se sazna, kada neko padne jeftino, onda je to veliki problem - rekla je pevačica, pa priznala da li je ona imala slično iskustvo:

- Pa, nisam ja imala takvo iskustvo, ja sam imala jednu onlajn grešku, koja mi se sigurno više neće ponoviti, ali to nije prevara. Treba samo birati one muškarce koje nisu sa vama da bi mogli sutra da se pohvale. I da ti kažem, da ima takvih muškaraca, koji kriju, jer imaju svoje razloge.

Izvor: Story.rs
Foto: karleusastar/Instagram

brakduško tošićjelena karleušapreljubaprevara u brakutop_slider