ODUSTALA SAM KADA SAM SHVATILA DA NEMA POMOĆI: Jovana Pajić iskreno o krahu braka sa Saletom Tropikom

Jovana Pajić, bivša supruga Aleksandra Cvetkovića, pevača "Tropiko benda", prvi put je progovorila o njihovom razvodu.

Kako je navela, pevačica je svoj brak dugo idealizovala, dok nije shvatila da mora da odustane od njega i nastavi dalje.

- Svi uđemo u brak sa idejom da će trajati zauvek, a u međuvremenu se desi život, pa te demantuje. Ti onda na sve načine pokušavaš da rešiš problem koji je tekući, a zapravo od drveta ne vidiš šumu. Jednostavno, radiš na tome dokle možeš, dokle god ima dvosmerne komunikacije između partnera, pa idemo ka istom cilju, a kad si sam u svemu tome, neshvaćen, kada se ne razumeš kako treba, onda taj teret postane baš težak da se nosi samostalno kroz život. Pogotovo kada imate decu kojima ste potrebni celi, u komadu, stabilni i prisutni u njihovim životima. Onda imate odgovornost prema sebi da se izmaknete iz te toksične sredine, prvenstveno zbog njih, ako već nema pomoći. Mislim da je važno boriti se, ali je podjednako važno i odustati kada vidiš da nema pomoći. Moraš da budeš primer svojoj deci, oslonac. Posle razvoda više ne postoji taj porodični stub, on je malo ćopav, ali mora biti dovoljno jak da podnese sve ono u čemu će, u ovom slučaju jedan roditelj, biti spreman da podrži sve to - rekla je Jovana i dodala da je sa bivšim suprugom u dobrim odnosima:

- Ljudi obično ostanu ostrašćeni i onda deca budu panciri koji prime najteže udarce. Ne gledaju kako sve to na decu utiče, ali ja sam razumna osoba, nikada sebi ne bih dozvolila da se ta toksična komunikacija nastavi i posle braka. Mi radimo za njih i uvek sam za saradnju, za dobrobit dece, sve ostalo me ne zanima, bilo koja druga tema, a da nisu njih dve. Sale i ja smo radili na tome da ostanemo prijatelji i posle svega.

Izvor: Blic.rs
Foto: jovana___pajic/Instagram

aleksandar cvetkovićjovana pajićkraj brakarazvodsale tropikotop_slider