DUGO NISMO PRIČALI: Sanja Vučić progovorila o odnosu sa pokojnim ocem

Pevačica Sanja Vučić pre dve godine je ostala bez oca, a sada je odlučila da ispriča u kakvom odnosu su bili pre njegove smrti.

- Svakako da sam svog oca nekako i kroz godine odbolovala, zato što mi nismo razgovarali jedno vreme, dugo. Hoću sada da budem profi, da ne plačem, ali ne mogu... - rekla je Sanja i dodala:

- Nije bio tu. Nije bio tu... Zato i jesam emotivna samo u tome. Jer nisam stigla da mu kažem sve što sam mislila. I da mu ispričam i šta je bilo, i kako je bilo, i kako sam ja bila. Ali, biće nekad...

Nekadašnja pevačica grupe "Hurricane" ispričala je i koliko joj u životu znači njena majka.

- Svu snagu mi je davala majka. Ona je žena koju odmalena nisam videla da plače. Odnosno, i kad god bih je videla kao mala da plače, ja sam se plašila da ona umire. To je to, majka mi umire, ona plače, jer je toliko ona meni u očima bila jaka, jedna stabilna žena, da nisam mogla da zamislim da ona ima slabosti. I danas je takva i ona je meni prosto stub porodice i bez nje ne znam šta bih radila - rekla je pevačica i dodala:

- Sve odluke koje pravim u životu, apsolutno me ne zanima šta može bilo ko drugi da kaže, osim ako će majka da mi kaže da je to dobro. To je dobro. To mi je najvažnije... Meni je najvažnije da nju ne razočaram u procesu. Da l' ću nekog usput, prijatelje, ostale članove porodice, ne interesuje me. Meni je samo važno da moja majka kaže "može". I to je to.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: sanjalilwolf/Instagram

Hurricaneporodicasanja vučićtop_slider