SAMO VEZA SA JEDNIM MUŠKARCEM JE IMALA SMISAO: Kaja Ostojić iskreno o ljubavnom životu

Katarina Kaja Ostojić prilikiom gostovanja u emisiji "Premijera Vikend Specijal" progovorila je o planovima za budućnost kada je njena karijera u pitanju, ali muškarcima i ćerki koju je rodila u ranoj mladosti.

- Sa 19 godina dobiti dete je veliki izazov. To mi je bio najlepši dan u životu, ona me je motivisala da se borim za sebe, da budem najbolja što mogu i prištim nam neki bolji život - rekla je Kaja.

Ljubavni život pevačice oduvek je intrigirao javnost, a zbog partnera je više puta pakovala kofere. Na pitanje šta bi danas rekla "maloj Katarini" o izborima svojih partnera zamislila se, pa šokirala odgovorom:

- Mlađoj sebi bih rekla: "Ovaj ne, ovaj da...". Sve bih muškarce eliminisala, sve bih, osim jednog koji je imao pravi smisao, sve ovo ostalo je bez veze. Više puta sam se zaljubljivala u mlađe muškarce - nasmejala se pevačica.

Podsetimo, Kaja je nedavno odlučila da ukloni omiljenu tetovažu sa tela.

- Ne znam da li se sećate moje prelepe tetovaže koju sam u jednom čudnom periodu života uradila preko celih leđa. E, sada je došao trenutak da ista ode u istoriju, a prvi korak ću napraviti danas. Držite mi fige i mislite na mene jer će ovo biti jedan jako ozbiljan poduvat jer sam se istetovirala preko celih leđa i sada odlučila da je skidam.

Izvor: Pink.rs
Foto: kaya_ostojic/Instagram

kaja ostojićkatarina kaja ostojićljubavna vezatop_slider