NIJE IMAO KO DA ME IZVEDE NA PRAVI PUT: Darko Lazić progovorio o privatnom životu i udaljavanju od porodice

Pevač Darko Lazić progovorio je o porodici i otkrio da se najviše kaje zbog toga što se u jednom momentu odvojio od roditelja.

I u ranijim izvajama medijima, Darko je isticao da se najviše kaje zbog saobraćajne nezgode koja ga je umalo koštala života.

- Najviše zbog čega se kajem je to što sam doživelo tu nezgodu, morao sam da pazim na sebe malo više. Naneo sam dosta boli i porodici i ljudima koji me vole, mogao sam da poginem, da ne postojim više. Kad bih mogao da vratim vreme, to bih jedino promenio, da volim i poštujem sebe malo više - rekao je on za "Grand" i dodao:

- Bio sam na ivici smrti, konac me delio, kada se čovek iz te situacije izvuče, onda shvati da Bog ne daje svima drugu šansu. Onda se zapitaš: "Čekaj malo, majstore, dokle više, nisi više sam na ovom svetu?!".

Lazić priznaje da ga je slava u jednom momentu ponela toliko da se u udaljio od porodice i da u tom periodu niko nije mogao da utiče na njega.

- Potičem iz dobre porodice i svoju decu učim da budu dobri ljudi, za mene neko može da kaže da sam ovakav ili onakav, ali niko ne može da kaže da sam loš čovek. Imam ja svoje bubice, svakoga ponese slava, novac, društvo, trudiću se da ne prave iste greške kao i ja. U to vreme mene nije imao ko da izvede na pravi put, nije imao ko da mi kaže: "Stani, tako ne treba". Posle ko god da mi je rekao ja sam govorio da me pusti. Mene je popularnost ponela - to ću reći ne znam koji put, svako da kaže da je drugačije, taj laže. Nekoga ponese, ja sam morao da uspem jer sam negde išao glavom kroz zid, a mogao sam da izgubim glavu.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

darko lazićtop_sliderzvezde granda