MODNI IMPERATIV: U trendu su hromirani i metalik nokti

Efekat ogledala, metalik i hromirani izgled – ovo su glavni manikir trendovi koji će obeležiti ovu jesenju sezonu.

U modi su metalik boje. Nose se metalik plisirane suknje, metalik košulje i cipele. Modni imperativ je da se sve blješti i šljašti, čak i za opuštene dnevne varijante. A ova metalik modna zapovest ne zaobilazi ni beauty trendove. Šljokice i metalik, kao i zlatni sjaj nosi se čak i na usnama. I to kao što rekosmo, ne samo za svečane i posebne prilike, nego i u "po bela dana". Pa onda ni nokti ne mogu da zaostaju za ovim glavnim jesenjim trendovima. Tako se nosi manikir u glatkim, sjajnim verzijama – u srebrnim, zlatnim, ružičasto-zlatnim, kao i u ostalim metalik tonovima.

U salonima, ovaj posebni sjaj, hromirani izgled i efekat ogledala postiže se uz pomoć posebnog praha, koji se utrljava na površinu nokta, pošto se nanese željena boja laka. Nakon nanošenja trajnog laka i poliranja sitnim česticama praha, nanosi se nadlak koji će celu stvar finiširati.

Hromirani manikir može se nositi na različitim oblicima noktiju. Podjednako dobro izgleda na kraćim noktima, bademastom obliku, ali i na dugim noktima.

Izgledaće odlično uz tamnije modne kombinacije za hladniju sezonu, unoseći sjaj i podižući raspoloženje u tmurnim i kišovitim danima.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

hromirani noktimetalik noktinoktisilver noktisrebrni noktizlatni nokti