SLAVLJE U DOMU MUZIČKOG PARA: Nikolina Kovač i Saša Kapor upriličili kućnu žurku povodom 4. rođendana ćerke Nikolete (FOTO)

Muzički par Nikolina Kovač i Saša Kapor upriličili su juče veliko slavlje povodom 4. rođendana ćerke Nikolete u svom porodičnom domu u Beogradu.

Ponosna majka na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram fanovima je otkrila delić vesele atmosfere tokom kućne žurke.

Naime, plavokosa dama, koja je popularnost stekla tokom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", raskošno je dekorisala svoju dnevnu sobu u kojoj se našlo mnoštvo raznobojnih balona i ukrasa, koji su oduševili malenu slavljenicu.

Nikoleta je nosila haljinicu plave boje u kojoj je izgledala poput princeze, a cela proslava bila je inspirisana njenim omiljenim crtanim filmom.

Nikolina se svojoj naslednici obratila dirljivim rečima.

- Ljubav stanuje u tvojim očima, tvoj zagrljaj je nešto najlepše što sam osetila, tvoj osmeh obasjava svet, uz tebe je život i više nego lep, ti si me ponovo naučila koliko je važno bezrezervno voleti i da to nije sramota, već istinski smisao postojanja, istinski smisao života. Da, ti si moja najbolja "dlugalica" i zauvek ćeš to biti, neko ko mi crta najlepšu krivu na ovoj planeti, hvala ti za sve, predivna moja Leti... Voli te tvoja mama odavde do beskraja, ti si moja ljubav neopisiva... - napisala je Nikolina pokraj fotografija svoje mezimice.

Podsetimo, osim Nikolete, zaljubljeni par ima i desetogodišnjeg sina Nikolaja.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: nikolina.kovac/Instagram

Nikolaj Kapornikolina kovačrođendansaša kaportop_sliderzvezde granda