STALA NA VAGU PRED KAMERAMA: Miljana Kulić otkrila koliko ima kilograma nakon operacije smanjenja želuca (VIDEO)

Miljana Kulić imala je 125 kilograma, posle operacije smanjenja želuca drastično je smršala, a kako je sada istakla, izgubila je 50 kilograma.

Naime, Miljana je gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou" i tom prilikom su je svi pohvalili kako sada mnogo bolje izgleda nego ranije.

- Smršala sam pedeset kilograma, moram da počnem da treniram da se zategnem. Imam fantastičnu konstituciju - rekla je Miljana.

Miljana je potom pred svima stala na vagu koja je pokazala da ima 70 kilograma.

Kulićeva je otkrila i da je nakon izlaska iz rijalitija čeka i operacija. Naime, kako je istakla, ona će otići kod plastičnog hirurga, kako bi izvadila hirurškim putem biopolimer iz usana koji je već pokušala da sredi, ali nije bilo uspešno.

Podsetimo, Miljana je, pošto je dogurala na 125 kilograma, otišla na operaciju želuca, posle koje je jedva preživela.

- Ranije sam doručkovala po pet sendviča i palačinku s kremom, za ručak sam jela pastu i dva parčeta torte, a za večeru celu picu! Sada mi je dovoljno 150 grama mesa da me zasiti - ispričala je ona ranije i pohvalila se da je smršala 27 kilograma za tri meseca.

- Posle smanjenja želuca jela sam samo kuvanu hranu, razne čorbice i kompote. Sada jedem meso, ali po 150 grama, ne više. To mi je dovoljno. Pojedem parče piletine ili ribu i to me drži ceo dan. Svesna sam da ću celog života morati da pazim na ishranu, ali ne smeta mi. Moram da se pridržavam svih saveta lekara jer ću u suprotnom sebi napraviti ozbiljan problem.

Izvor: Informer.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

dijataElitamiljana kulićoperacijavišak kilograma