PREVIŠE ME JE VEZALA ZA SVOJE DETE: Jovana Tomić Matora iskreno o razlazu sa Anitom Stanojlović i odnosu sa njenom porodicom (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Jovanu Tomić Matoru.

- Kako bi reagovala da saznaš da je Matea Car izjavila da ju je Anita zvala na video poziv u kome su bili i njen sin i majka? - glasilo je pitanje.

- Ja sam razmišljala o celoj situaciji i mislim da je njena majka umešana u sve. Poslednje obraćanje njeno je gde mi je rekla kako je Anita najgora i izvinjava mi se što je bila uzrok svađe. Ja sam uverena da pored nekih tih osoba koje su još znale, posumnjala sam u njenu majku. Hoće da uđe u rijaliti. Kada se vratila, prenela mi je sve, ali ne i detalj da bi ona ušla u rijaliti - rekla je Matora.

- To se nije desilo. Moja majka ne zna apsolutno ništa o ovoj situaciji - rekla je Anita.

- Da li te više boli za majku ili dete? - pitao je voditelj.

- Imam odvratan osećaj. Ja sam rekla Marku da sam sigurna da tu ima još stvari. Ona je priznala samo stvari koje je Matea iznela. Juče sam se plašila da idem u "Amidži šou" da ne bih saznala još stvari. Samo da me nije toliko vezala za dete. Ona kao da hoće da sve bude ovako, kao da uživa u tome - rekla je Matora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Anita StanojlovićElitaElita 7Jovana Tomić Matora