Đorić: Antić je kriv!

"Agonija je počela od Radomira Antića. On je podelio igrače u dva tabora i to se osetilo u ovim kvalifikacijama u svakom meču. Antić nije hteo da prihvati krivicu za neuspeh u Južnoj Africi, iako je sudbina trenera je da preuzme odgovornost kada se gubi, a ne da svojim izjavama prebacuje odgovornost na druge", rekao je Đorić za Sportski Žurnal.

Iskusni stručnjak kaže da je predosetio šta će se dogoditi do kraja kvalifikacija na nedavnom gostovanju u Moskvi gde je Srbija igrala prijateljski meč sa Rusima.

"Rekao sam tada Karadžiću i Lakoviću da ovaj tim neće uspeti i da je priča sa ovim kvalifikacijama za nas završena. To sam video, jer igrači nisu ostavljali srce na terenu i to je 90 odsto razlog ovog neuspeha", smatra Đorić koji je uputio i kritiku navijačima Srbije:

"Trebalo bi da se ugledamo na navijače Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine... Nama na stadion dođu ljudi sa namerom da prozivaju Tomislava Karadžića, iako je FSS sa njim na čelu uradio mnogo za srpski fudbal. To je jedna od malobrojnih privrednih organizacija koja posluje pozitivno. Ne znam šta smo još trebali da očekujemo - da Tole uđe na teren i igra centarhalfa ili centarfora? Ne možemo da kažemo kako je za sve kriv predsednik Saveza", zaključio je Đorić.

milovan ?orićorloviradomir antićvladimir petrović pižon